Ward Mária Weekend

Szülőknek és diákoknak szervezett családi napot a Ward Mária Általános Iskola és Gimnázium. Az első alkalommal megrendezett Ward Mária Weekenden számos sportprogramban és ügyességi vetélkedőben mérhették össze tudásukat a résztvevők. A diákok megemlékeztek az 56-os forradalomról is.

A diákok íjászatban, röplabdában, fociban és szellemi vetélkedőkben és ügyességi játékokban mérhették össze tudásukat. A rendezvény célja az volt, hogy minél jobban megismerkedjenek,egymásra hangolódjanak szülők, diákok, tanárok.
Az intézmény nemcsak programjaiban, eszmeiségében újult meg, hanem nevében is. Szeptembertől Ward Mária nevét viseli az intézmény.
A vetélkedősorozatot a kilencedik osztályosok nyerték, ügyességi versenyekben bizonyították, hogy méltóak a Ward Mária vándorkupára.
Az intézmény igazgatója Nyitrai Katalin értékelte a családi napot. Úgy fogalmazott: ez a program is bizonyítja, hogy egy nagyon jó közösség alakult ki az iskolában. Hozzátette: arra törekszenek, hogy diákok, tanárok és szülők együtt, közösen alakítsák ki az intézmény új szellemiségét, arculatát.
A rendezvényre egy közös táncprodukcióval is készültek a diákok, a napot közös imádkozással és egy 56-os megemlékezéssel zárták.