LMP: Sem az Orbán-, sem a Gyurcsány – Bajnai-rezsimből nem kérnek

Világossá akarják tenni az emberek előtt: van más lehetőség, mint az Orbán-kormány és az azt megelőző szocialista kabinetek – ezt Schiffer András, az LMP társelnöke mondta a párt utcai fogadóóráján. Fordulatot szeretnének, nincs dolguk azokkal a politikai erőkkel, amelyek a pangó foglalkoztatottságot eredményező, hibás gazdaságpolitikát erőltették az országra.

Schiffer András, az LMP társelnöke azt mondja: attól lehet sikeres az LMP, ha azoknak az embereknek kínálnak képviseleti és beleszólási lehetőséget, akik nem kérnek sem az Orbán-, sem a Gyurcsány – Bajnai-rezsimből.
– Nincs dolgunk azokkal a politikai erőkkel, akik nyakig eladósították az országot, nincs dolguk azokkal, akik azt a hibás gazdaságpolitikát erőltették ebben az országban, amely odavezetett, hogy a foglalkoztatottság folyamatosan pang 20-25 éve. Mi fordulatot szeretnénk 2014-ben – mondja a pártelnök.

Ebben az új helyzetben, a pártszakadás után külön feladatuk, hogy elmondják a választóiknak: van, ami nem eladó ebben az országban, és van még olyan párt, amelyik kitart az elvei mellett. Azt is el kell mondani – fogalmazott –, hogy miként lesz több munkahely és kevesebb korrupció az Orbán Viktor utáni Magyarországon.
Az LMP-ben lezajlott változásokat elfogadták az egri LMP-sek – mondja Csarnó Ákos önkormányzati képviselő. A szervezeten belül voltak viták, de nem lépett ki senki a pártból, azóta újabb tagok jelentkeztek.