Labdarúgó NB III.: Egri FC II – Ózdi FC 1-0

Megszerezte harmadik győzelmét az Egri FC NB III-as tartalékcsapata. A sereghajtó Ózd ellen Szabó Gergő találatával sikerült 1-0-ra nyernie az egri fiataloknak.

A nagycsapatból az egrieknél nincs visszajátszó, hacsak nem számítjuk ide Zvara Dávidot, aki pénteken Kecskeméten játszott, meglőtte első NB I-es gólját, és most a szabályok értelmében a tartalékok között egy félidőt játszhatott, hasonlóan az U-18-as csapatból érkező Molnár Tamáshoz. Az első félidőben a piros mezes egriek sokkal mozgékonyabbak voltak, de elhamarkodták a lehetőségeiket. Félidőben a vendégek cserékkel próbálták stabilabbá tenni a hátsó alakzatot, sikertelenül. A 46. percben Zimmermann labdakezelési hiányosságának köszönhetően Zvara csapott le a labdára. A csapatkapitány Szabó Gergőhöz passzolt, aki négy védő között, 17 méterről kilőtte a hosszú alsót, 1-0-ra vezetett az Eger. Ezután hiába vette átt a játék irányítását az Ózd, nem tudott egyenlíteni.
Szerdán a 17. fordulóból elmaradt SBTC elleni mérkőzést pótolják, vasárnap pedig a Turához látogatnak. Mint azt az edzőtől megtudtuk, az NB III-as csapat utazása biztosított, mindenképp lejátsszák ezeket a mérkőzéseket.