Egri úszó válogatottak Dunaújvárosban

Március 27-29. között rangos nemzetközi úszóversenyt rendeznek Dunaújvárosban. A magyar serdülő válogatottba meghívást kapott az Egri Úszó Klub két versenyzője, Szeivolt Melinda és Szilvási Gréta, míg a gyermek korosztály versenyén indul Cseke Petra és Holló Balázs. A magyar utánpótlás válogatott edzői csapatának tagja lesz Kovács Ottó, az Egri Úszó Klub vezetőedzője is.

A dunaújvárosi Arany Üst nemzetközi úszóverseny komoly hagyományokkal bír. A magyarok mellett 8-10 válogatott lesz még itt. Egerből Szilvási Gréta és Szeivolt Melinda mint serdülő válogatott kapott meghívót.
Ezek közül 200 vegyesen ranglista első ideje van Grétának. Szeivolt Melinda is három számban úszik: ebből kettőt a válogatott színeiben.
A serdülők mellett a gyermek korosztálynak is lesz versenye, ahol Cseke Petrát és Holló Balázst nevezték az egriek.
Petra 100 pillangón ranglista első. Holló Balázs a hétvégén Miskolcon versenyzett. 200 mellen megerősítette, 200 vegyesen pedig átvette az évjáratos ranglistán a vezetést.
A lányokat Pohl Anette készítette fel.
A magyar utánpótlás válogatott edzői csapatának tagja lesz Kovács Ottó, az Egri Úszó Klub vezetőedzője is, aki egyben Holló Balázs felkészítője.
A szerdán kezdődő versenyen délután lesznek a döntők. Az egri szakvezetés elsősorban jó időeredményeket vár az Egri Úszó Klub sportolóitól.