Székely Zoltán az agrárkamara elnöke

A küldöttek és a megyei kamarai tisztségviselők megválasztását követően megtartotta alakuló közgyűlését a Heves Megyei Agrárkamara. Az elnök Székely Zoltán maradt, míg a mezőgazdaságért Kovács József, az élelmiszeriparért Rácz József, a vidékfejlesztésért dr. Jung László, a mikro- kis- és középvállalkozásokért Ambrus Sándor alelnök felel majd.

Ismert : az új Magyar Agrár-, Élelmiszer-gazdasági és Vidékfejlesztési Kamarának a törvény szerint legkésőbb március 31-éig kell megalakulnia. A választási folyamat első lépése az agrárkamarai regisztráció volt. A választói névjegyzékre azok kerülhettek fel, akik november 30-ig bejelentkeztek az agrárkamarai nyilvántartásba, és megfizették az 5000 forintos regisztrációs díjat. Heves megyében 4781 gazdálkodót vettek föl a választói névjegyzékbe, közülük 457-en adták le voksukat a listára. Az érvényes szavazatok száma 424 volt. Megyénkben 45 kamarai küldöttet választottak meg. Ők március 9-én döntöttek a megyei elnökök és alelnökök személyéről , a kamarai osztályok megyei vezetőiről, illetve a 15 országos küldöttről. Heves megyében az alakuló ülésen Székely Zoltánt választották meg elnöknek.
Az új agrárkamara országos alakuló küldöttgyűlése március 28-án lesz, ahol az alapszabály elfogadásával és az országos tisztségviselők megválasztásával jogilag is létrejön az új kamara. Az apparátus április elején kezdi meg munkáját.