Jobbik: nincs elszámoltatás, nincs egymillió új munkahely, nincs közbiztonság

Azokból az ígéretekből, amelyeknek a Fidesz a kétharmados többségét köszönheti, semmi nem valósult meg – ezt Mirkóczki Ádám, a párt országgyűlési képviselője mondta a Jobbik lakossági fórumán. Vagyis: nincs elszámoltatás, nincs egymillió munkahely és nincs közbiztonság. A Jobbik folyamatosan tart lakossági fórumokat, hogy minél közvetlenebbül tartsák a kapcsolatot az emberekkel.

A jelenlegi kormányzat a kétharmados többséget az ígéreteinek köszönheti. Azt mondták, két hét alatt rendet tesznek, nem tették, már Egert sem kerüli el a bűnözés – fogalmazott Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője. Jogos elvárás szerinte a munkahelyteremtés, amit a Fidesz szintén megígért. Tíz év alatt egymilliót. Mirkóczki úgy véli: még a meglévőket sem sikerült megőrizni. Most mínusz 50-60 ezer munkahelynél tart a kormány. Úgy érzik, várták az elszámoltatást is a választók a Fidesztől. Mirkózczki úgy fogalmazott: azok a politikusbűnözők, akik az országot ide juttatták, kapják meg a méltó büntetésüket.
Folyamatosan tart lakossági fórumokat a Jobbik – számolt be az országgyűlési képviselő. Másként nem is tudnák tartani a kapcsolatot a választókkal, hiszen az országos média hallgat a Jobbikról – emeli ki. A fórumon közvetlenül szembesülnek az emberek gondjaival; azt tapasztalják a Jobbik politikusai, hogy a választóknak szükségük van az őszinte beszédre.