Férfi OB I.: ZF-Eger – Szentes 20-6, EKF – PVSK 10-8

A férfi vízilabda OB I-ben két mérkőzést játszottak csapataink és mindkét találkozón egri győzelem született. Az EKF-EgerFood-Imola szerdán a nagy rivális Pécset győzte le hazai pályán 10-8-ra, a ZF-Egert pedig nem állította megoldhatatlan feladat elé a Szentes.

A főiskolások, Tóth Péter csapata így megszerezte harmadik győzelmét az OB I-ben és ezzel megelőzték a Pécs csapatát. Az EKF-EgerFood-Imola jelenleg a 11. helyen áll a 14 csapatos mezőnyben.
A ZF-Eger már korábban lejátszotta a hétközi találkozót az OSC ellen, így a hétvégére a kilencedik Szentes maradt. Eltiltás után ismét pályára léphetet Chilkó Márton, viszont Biros és Szécsi hiányzott. Helyettük ismét Lőrincz Bálint és a kapus Sándor Dávid kapott játéklehetőséget. Könnyed mérkőzés volt, az első 8 perc után már 8-3-ra vezetett az Eger. Mindkét kapus kapott egy-egy félidőt, és minden mezőnyjátékos lőtt legalább egy gólt! 20-6-ra nyert a ZF. Az igazi kalandtúra majd kedden kezdődik, mikor Isztambul érintésével Tbiliszibe érkezik a csapat és másnap lejátsszák a BL-csoportkörből még hiányzó egy mérkőzést.
A ZF változatlanul tartja második helyét a bajnokságban. A főiskola hétvégi találkozóját a junior válogatott ellen április 11-én pótolja.