Női floorball Magyar Kupa: Tigger Eger – Szőnyi PK 4-5

A floorball női Magyar Kupa elődöntő visszavágóján egy gólos hátrányból kellett fordítania a Tigger Eger együttesének a továbbjutáshoz. Többször is vezetett a házigazda együttes, de a győzelmet ismét a komáromiak szerezték meg, akik ezzel bejutottak a döntőbe.

A bajnokságban a Komárom és az Eger is megnyerte a hazai mérkőzését. A Magyar Kupa elődöntő első, komáromi összecsapásán 4-4-es állásnál, 46 másodperccel a vége előtt lőtték a hazaiak a győztes gólt, így a visszavágón egy gólos hátrányt kellett a Tigger Eger lányainak ledolgozni. Simon Alexandra vállalta a játékot és a Kazincbarcikai Ördögök jégkorongcsapattól érkezett Varga Vivien is ott volt a zöldek között. A másik oldal is teljes létszámban érkezett Egerbe.
Az első harmad után összesítésben egyenlő volt az állás, mivel Kiss Dorina és Kelemen Anikó találataira csak egyszer válaszoltak a narancs mezesek. A második harmad után 3-3 volt az állás és bár az utolsó játékrészben Karácsony Liza révén megint az Eger szerzett vezetést, két hiba után az utolsó két percre már 5-4-es Komárom vezetéssel fordultak a csapatok. Ezt az előnyt meg is őrizték a lefújásig.
Komáromban a férfiak után így a nők is bejutottak a döntőbe. A bajnokságban még egy forduló van hátra az alapszakaszból, utána jön a rájátszás. Az egyik bajnoki elődöntőben is Eger – Komárom összecsapás lesz, még kétszer találkoznak egymással a csapatok.