Motoros és autó ütközött frontálisan Eger és Kerecsend között

Mentőhelikopterrel vitték a miskolci kórházba az egyik sérültet, rajta kívül még négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek egy balesetben Eger és Kerecsend között. A könnyű sérültek között egy várandós nő is volt.

A rendőrség teljes útzár mellett helyszínelt, így vasárnap több órán keresztül álltak az autók a Kerecsend felé vezető úton. Autó és motoros ütközött. A rendőrségi vizsgálat azt állapította meg, hogy egy 34 éves atkári férfi tartott Egerből Kerecsend felé motorral, előzés közben áttért a szembe jövő sávba, és összeütközött egy ellenkező irányba tartó autóval. A motorost súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította a miskolci kórházba. Az autóban négyen utaztak, köztük egy kismama. Könnyebben sérültek.
Egy héttel ezelőtt szintén motoros ütközött autóval Eger és Kerecsend között. A motorost akkor is életveszélyes sérülésekkel vitte le a mentőhelikopter. Hétfőn egy személyautó tolatott ki a Törvényház útra, az arra járó motorkerékpáros elrántotta a kormányt, elesett, a mentő szállította el. A rendőrség félpályás útzár mellett vizsgálta a baleset körülményeit.