Labdarúgó NB I.: Videoton – Egri FC 2-1

A 87. percig vezetett az Eger a Székesfehérvár ellen a labdarúgó NB I. negyedik fordulójában. Aztán előbb egyenlítettek a házigazdák, majd a 92. percben büntetőből a győzelmet is megszerezték. Pénteken Pakson játszanak az egriek.

Simon Antal, az egriek szakvezetője most is a jól szervezett védelemre építette a taktikát. A Videoton ennek egyáltalán nem lelte az ellenszerét az első félidőben. Ez a felállás egri részről a 87. percig be is vált, sőt előtte, a második félidőben, az 56. percben egy gyors kontrából a csereként beállt Németh passzát követően Koós Gábor megszerezte a vezetést az Egernek. A megzavarodott hazaiak mellett még két lehetősége volt ekkor az Egernek, de Koós lövése és Preklet fejese kimaradt. A 87. percbena csereként beállt Torghelle fejesével egyenlített a Vivi, majd a 92. percben a brazil Neto huppant a földre az egri 16-oson belül. Veizer játékvezető büntetőt ítélt. Nikolic ezúttal belőtte, így nyert 2-1-re a Videoton. Nagyon közel állt az Eger a meglepetéshez.
Az ötödik forduló nyitómérkőzésén, pénteken 17 órától Pakson lépnek pályára az egriek. A házigazdák három döntetlennel jelenleg a 12., míg az egriek 1 ponttal a 15. helyről várják a folytatást.