Éjjel-nappal floorball a Hunyadiban

Harminc órás jubileumi floorball kezdődik péntek reggel nyolc órakor a Hunyadi Mátyás Általános Iskolában. A program egyike azoknak a rendezvényeknek, melyekkel az iskola a harmincadik születésnapját ünnepli.

Gyerekek, pedagógusok, családok,egyaránt részt vesznek a harminc órás floorball tornán, melyre közel százhúsz csapat jelentkezett. A három főből álló csapatok tíz percig játszanak egymással. A péntek reggel nyolc órakor kezdődő program másnap délután 14 óráig tart. A tornát azzal a szándékkal rendezik a Hunyadi tanárai, hogy sportprogrammal is csatlakozzanak az iskola harmincadik születésnapját ünneplő rendezvényekhez, népszerűsítsék a sportágat, és egy kellemes kikapcsolódást nyújtsanak gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.
A díjak között lesznek étel- és italjegyek, tombolák, és. minden ötvenedik gól szerzője ajándékot kap. A program igazi családi rendezvény lesz, ugrálóvárral, babgulyással, süteménnyel, tombolanyereményekkel várják a résztvevőket. A jubileumi ünnepségsorozat záró eseménye egy általános iskolások számára meghirdetett angol verseny lesz.