Munkaértekezletet tartott a Demokratikus Koalíció

Egerben is tagokat, szimpatizánsokat toboroz a Demokratikus Koalíció, ennek érdekében városunkba látogatott Varju László szocialista országgyűlési képviselő, a Platform igazgatója. A politikus munkaértekezleten találkozott a párt leendő tagjaival, akikkel a következő félév terveiről, feladatairól egyeztetett.

Egyre nagyobb az érdeklődés a Demokratikus Koalíció iránt, a pártnak már több mint ötezer tagja van. Alapértékeiket, álláspontjaikat, programjukat szeretnék minél több emberrel, így az egriekkel is megismertetni.
A platform megalakulásakor a szabadság és a szolidaritás pártjaként határozta meg magát, amely a családokra és a vállalkozásokra is értelmezhető. A szocialista országgyűlési képviselő szerint az egyik legégetőbb kérdés napjainkban a munkahelyteremtés, amelynek egyik eszköze lehet a pártjuk által hirdetett vállalkozásbarát gazdaságpolitika. Úgy véli, akinek több jutott, annak a felelőssége is nagyobb a rászorulókkal szemben, csak így érvényesülhet munkájukban a szolidaritás.
Hozzátette: soraikba várják mindazokat, akik érdeklődnek a közügyek iránt és szerepet vállalnának a helyi közéletben.