Nagy Imre fellebbezett

Nagy Imre fellebbezett, szerinte teljesen igazságtalan, ami történt. A megyei közgyűlés elnöke szavaira úgy reagált: meg kell várni a másodfokú döntést, utána lehet beszélni a teendőkről. A volt egri polgármester, megyei közgyűlési képviselő szerint a megyéről egyébként nincs sok mondanivaló, hiszen azt már gyakorlatilag megszüntették. Csak az elnök, alelnök, jegyző és főjegyző, valamint a titkárság bérére költ a megye.

A Fidesztől nem várt mást, mivel ismeri őket – reagált Nagy Imre a közgyűlési elnök sajtótájékoztatóján elhangzottakra. Azt mondja: 2010-ben indult ellene az eljárás, addig tanúként hallgatták meg, majd mikor a megyei közgyűlés tagja lett, akkor rá kihegyezve folytatódott az ügy. Nagy Imre nem tudja, ez véletlen-e.
Megértem őket, ha szeretnének tőlem megszabadulni, a pénzügyi ellenőrző bizottságot könnyen el tudják intézni, hiszen többségük van, bármikor dönthetnek így. Az, hogy idegesítem őket, teljesen biztos, hiszen vannak olyan disznóságok, amelyek most jönnek felszínre ennél a csonka megyénél is – bár most már leépítették a megyét – mondta dr. Nagy Imre. – Az ügyről pedig csak annyit, hogy nyilvánosság elé fogok állni, nyilvánossá teszem az összes iratot, mindenki maga megítélheti.
A volt egri polgármester fellebbezett. Szerinte meg kell várni a másodfokú döntést, és utána lehet beszélni a teendőkről.