Eger, a sokcsillagos élmény

A szolgáltatás központú értékesítésről az élménycentrikus értékesítésre kell áttérniük a térség turisztikai vállalkozásainak, emellett fontos, hogy a szolgáltatók a térség adottságaira építő mintaprogramokat dolgozzanak ki -hangsúlyozta Pataki Sándor a térségi TDM elnöke a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában tartott szakmai tájékoztatón. A rendezvényen a térségi TDM feladatairól, az elvégzett fejlesztésekről, az új turisztikai honlapról, valami az idei év terveiről hallhattak az érdeklődők.

Az Eger Térsége TDM Egyesület feladata, hogy közvetítsen a vendégfogadás szakemberei és a szolgáltatást igénybe vevők között. Ennek érdekében az egyesület szakmai tájékoztató sorozatot indított, melyen a hatékony értékesítéshez nyújt információkat a szolgáltatók, vendéglátók számára. Egerben a térségi TDM elmúlt évi munkájáról, a megvalósult fejlesztésekről hallhattak az érdeklődők.
Elkészült a térségi TDM honlapja is, amely a www.csillagvidek.hu címen érhető el. A turisták így közvetlenül tudnak foglalni a térség szállásadóinál.
A rendezvényen elhangzott: az idei év legfontosabb feladata felkészülni a turisztikai szezonra. Ennek érdekében szórólapokon, öntapadós matricákon, rádiókban népszerűsítik a Csillagvidék honlapját.