Asztalitenisz – Három Kontinens Kupa

Rangos nemzetközi mezőny gyűlt össze az Egri ÁFÉSZ Sport Club két napos női asztalitenisz versenyén. A magyar indulók mellett Irán, Peru és Szerbia is képviseltette magát. A csapatversenyt Szerbia nyerte, míg egyéniben az egri Angyal Marietta diadalmaskodott.

Különleges látványt nyújtottak az egri Sportcsarnokban a csadorban játszó iráni játékosok, akik a januári ázsiai olimpiai kvalifikációs tornára többek között ezzel az egri tornával készültek. Első nap a selejtező mérkőzéseket játszották a csapatok és a játékosok, ami minimum 12 meccset jelentett mind a 16 indulónak. Csapatban a Truzsinszki-Maksuti összetételű Szerbia 3-0-ra verte az Oláh Zsuzsa irányította Hepke Johanna-Pattantyús Petra összetételű magyar válogatottat. Harmadik lett az Iráni A válogatott valamint az Egri ÁFÉSZ A-csapata.
Egyéniben a főtáblán némi meglepetésre két iráni is bejutott az elődöntőbe, míg a másik ágon az egri Angyal és a magyar válogatott Hepke mérkőzött egymással. A váratlan eredmények itt is folytatódtak: Angyal és a világranglistán 763. Maryam Samet játszotta a döntőt, amit az Egri ÁFÉSZ sportolója, Angyal nyert.