Évértékelés

6,9 millió forint értékben valósultak meg fejlesztések idén a 6. számú választókerületben. Több utcát, járdát újjáépítettek, javítottak a vízelvezetésen – értékelte az évet Csákvári Antal fideszes önkormányzati képviselő.

A tavalyi, Vécsey-völgyi közel 600 milliós nagyberuházás után, amely 2010-ben a legnagyobb rekonstrukció volt a városban, idén kisebb fejlesztések voltak a 6. számú választókerületben. Csákvári Antal 1 millió forintos képviselői keretéből 500 ezer forinttal járult hozzá a Vécsey tetőn csatornaépítéshez, és 450 ezer forinttal a Nagy-Egedet és a Donát utcát összekötő út felújításához. A maradék 50 ezer forintból a sportiskola vásárolhatott két kisméretű futballkaput.
A környéken másfél millió forintból megoldották a Joó János utca vízelvezetését, 2,7 millió forintból felújították a burkolatot az Erzsébet udvarban, illetve 1,2 millió forintot fordítottak a zeneiskola ablakainak javítására. 1,6 millióból elkészült a Vécsey Sándor utcában az új járda.
A következő évben tervbe van véve a Leányka út járdafelújításának első üteme, és a Fellner tömbbelső burkolatának javítása. Csákvári Antal játszótér építését is szorgalmazza az Íj utcában.