Férfi OB I: ZF-Eger – Kaposvár 15-5

A férfi vízilabda OB I hetedik fordulójában tíz góllal nyert a ZF-Eger együttese az elmúlt szezon másodosztályának bajnoka, a Kaposvár együttese ellen. Hétfőn este komolyabb erőpróba vár Szécsiékre, akkor ugyanis a Vasas jön Egerbe.

A két „bajnokcsapat” először találkozott egymással a férfi vízilabda OB I-ben, de a szombati matiné inkább felkészülési mérkőzésnek volt jó. Mindkét csapat a hétfői nagy rivális, az Eger a Vasas, míg a Kaposvár a Pécs elleni találkozónak rendelte alá ezt a találkozót, ami egyébként a hazaiak 1400. OB I-es mérkőzése volt. A vendégeknél most mutatkozott be az amerikai Clayton Snyder, míg hazai oldalon Biros és Graham kapott pihenőt.
A papírformának megfelelően a hazaik meggyőző fölénnyel, 15-5-re nyertek a Somogy megyeiek ellen. Az első és a második félidőben szerepelt egri csapat gólpárbaját a meccs végén játszók nyerték, azzal, hogy kevesebb gólt kapott Bisztritsányi, mint Szécsi.
Hétfőn este 19 órától újabb rangadó következik, ezúttal a Vasas ellen, akik legutóbb, a Bajnokok Ligája csoportkör első fordulójában 8-5-re nyertek Egerben.