Vízvezeték rekonstrukció

Vízvezeték-javítás miatt teljes szélességben lezárják az Almagyar utcát, a Szarvas tértől az Almagyar közig hétfőn reggel 9 órától. A korlátozás november 24-ig lesz érvényben. A belváros felé közlekedők a Hadnagy utca és a Deák Ferenc utca felé kerülhetnek, a forgalmi változás a buszmenetrendet is érinti.

A hosszú távú biztonságos vízszolgáltatás érdekében a Heves Megyei Vízmű Zrt. vízvezeték rekonstrukciót végez a jövő héten az Almagyar utcában. A szakemberek az utcában lévő tolózárakna fedlapját, illetve az aknában lévő szerelvényeket cserélik ki és újítják fel. A munkálatok november 21-én reggel 9 órától kezdődnek, és várhatóan négy napot vesznek igénybe. November 22-én, kedden a környező utcákban vízhiány várható.
Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani, a belváros felé tartó autósok terelő útvonalon közlekedhetnek.
A forgalomkorlátozás érinti 2-es, 5-ös, 5A, 8-as, 8A jelzésű járatok és a Noszvaj felől érkező autóbuszok közlekedését. Az említett járatok nem állnak meg a Hadnagy úti lakótelepnél, a Szarvas téri és a Főiskolai megállónál. Az Almagyar utcát november 25-én, péntek reggel vehetik birtokba az autósok.
Elkezdődnek, illetve folytatódnak az ívóvízvezeték- rekonstrukciós munkálatok a Rákóczi úti hídnál, a Szálloda, az Újsor és a Merengő utca kereszteződésében, valamint a Fertőbánya utcákban is. Az Arany János utcában útburkolati felújítás kezdődik a jövő héten, itt 30 km-es forgalomkorlátozás van érvényben. Kérik a járművezetőket, hogy óvatosan és figyelmesen közlekedjenek.