Új öltözők a Bárány uszodában

A jövő héten birtokba vehetik a sportolók a Bárány uszodában felállított új konténer-öltözőket és elkészül a déli oldal tereprendezése is. A 8 milliós beruházási költség egyik felét az önkormányzat, a másik részét pedig az üzemeltető, Eger Termál Kft. vállalta.

A Bárány uszoda teljes rekonstrukciója előtt is biztosítani kell a sportolás feltételeit az 1925-ben épült sportlétesítményben. Korábban a déli oldalán található öltözőket életveszélyessé nyilvánították, ezért ezeket áprilisban elbontották. Az üzemeltető, Eger Termál Kft. most új konténer-öltözőket helyezett el ezen az oldalon. A két konténer tömb két teljes értékű, vizesblokkal és külön helyiségekkel ellátott öltözőt takar. Ezeket még júniusban telepítették. Ezen a héten már csak az elektromos rendszerek bekötése van hátra, a vizesblokk már működőképes. Jelenleg a közvetlen környezet rendbetétele zajlik.
A 8 milliós beruházási költség egyik felét az önkormányzat, a másik részét pedig az üzemeltető, Eger Termál Kft. vállalta.
A Bárány uszodát most is több korosztályos vízilabda csapat használja. Álladó otthonául szolgál többek között a város két OB I/B-s vízilabda csapatának is. Addig is, amíg nem indul el az uszoda teljes rekonstrukciója, szeretnének kulturált környezetet biztosítani azoknak a sportolóknak, akik nap mint nap ezt az uszodát használják.