Négy feljelentés

Négy ügyben tesz feljelentést az Előző Ciklus Tisztázatlan Ügyeit Vizsgáló Bizottság hűtlen kezelés megalapozott gyanúja miatt. A bizottság elnöke és a megyei közgyűlés elnöke közös sajtótájékoztatón ismertették az ügyek részleteit.

Egy bukott ember örökségével kell szembesülnie a megyei önkormányzatnak, ezért az itt élő embereknek joguk van tudni, hogy mi történt a Sós-korszak alatt –jelentette ki Szabó Róbert, a megyei közgyűlés elnöke. Hozzátette: Erkölcsi és politikai felelősség terheli az előző vezetést, s jogi úton is felelősségre kell vonni azokat, akik visszaéléseket követtek el.
Sveiczer Sándor Péter az Előző Ciklus Tisztázatlan Ügyeit Vizsgáló Bizottság elnöke elmondta: több ügyben tesz feljelentést a rendőrségen a testület döntése nyomán.
Mint fogalmazott: a múzeumi raktárbázis ügye mellett a HospInvestes korszak ámokfutáshoz kapcsolódó további három ügyben keres jogorvoslatot.
A gyógyszerellátás kiszervezése és a kórház átjátszása miatt hűtlen kezelés megalapozott gyanújával, s egy 2010. januári ügyben tesz feljelentést.
A sajtótájékoztatón elhangzott: a korábbiakhoz hasonlóan a bizottság anyagai hamarosan elérhetőek lesznek a megye honlapján.

MEGOSZTÁS
Előző cikkTornaszoba átadása
Következő cikkTornaverseny