„Tehetetlenség”

Tovább folytatódik a vesszőfutás, a látszattevékenység, a fideszes megyei vezetésnek fogalma sincs arról, hogy mit csináljon – jelentette ki dr. Nagy Imre, a megyei közgyűlés szocialista frakciójának vezetője. Mint mondta, a közgyűlésnek semmi sem drága, mondvacsinált indokokkal váltanak le intézményvezetőket.

A megyei fideszes vezetés nagyon nem ért ahhoz, amit csinál, hiányzik belőlük az élettapasztalat és a kreativitás, mindössze annyi történik, hogy minden hónapban bezárnak egy-két intézményt vagy átadják annak üzemeltetését – véli dr. Nagy Imre. A szocialista frakcióvezető szerint az elmúlt ciklus tisztázatlan ügyeit vizsgáló bizottság működésével próbálják igazolni, hogy tesznek valamit, a testület azonban két hónapja leragadt a múzeumi raktárbázis vizsgálatánál.
Dr. Nagy Imre szerint a bizottság működése ostoba, kétszínű és rosszindulatú, célja a gyanúsítgatás, a megyei közgyűlés ok nélkül vált le intézményvezetőket akiknek egyetlen bűnük, hogy az előző ciklusban nevezték ki őket.