Fallabda házi bajnokság

Fallabda házi bajnokságot szervezett az Invest Sporcentrum. A Rákóczi úti, négypályás versenycentrumban három kategóriában összesen 25-en neveztek. A nőknél Jékli Márta nyert. A férfiaknál az amatőr kategóriában, Gombos Sándor, míg a profiknál Mező Attila végzett az első helyen.

A jól sikerült tavaly decemberi amatőr squash országos bajnokság egri selejtezőjének köszönhetően többen kedvet kaptak, hogy időről-időre összemérjék tudásukat másokkal is. A szervezők ezúttal háziversenyt hirdettek, amire még Sárospatakról is érkezett egy három fős kis csapat. Többek között a nemrég beindult rendszeres edzéseknek is köszönhetően három kategóriában összesen 25-en neveztek.
A nőknél az amatőr squash OB egri selejtezőjének egyetlen résztvevője, Jékli Márta ezúttal több kihívót legyőzve végzett az élen, Harmati Judit lett a második, Lajszner Fanni a harmadik. A férfiaknál az amatőr kategóriában a sárospatakiak, vagyis a Gombos Sándor, Egyed Péter, Kék Tamás trió végzett az első három helyen, míg a profiknál Mező Attila, Bihari Zoltán, Szendi Attila volt a dobogósok sorrendje.

Női:
1. Jékli Márta
2. Harmati Judit
3. Lajszner Fanni

Amatőr:
1. Gombos Sándor
2. Egyed Péter
3. Kék Tamás

Profi:
1. Mező Attila
2. Bihari Zoltán
3. Szendi Attila