Páholy party

Molnár Ferenc Olympia című vígjátékához kapcsolódott a szombati Páholy party. Az előadás Csizmadia Tibor utolsó egri rendezése, a volt direktor ez alkalommal köszönte meg a páholy tagjainak az elmúlt tíz évben nyújtott támogatást. Blaskó Balázs igazgató bejelentette, hogy új támogatói rendszert kíván kialakítani.

Az előző és az új direktor egymás után szólalt meg a Páholy partyn. Míg Csizmadia Tibor köszönetet mondott a tagoknak, Blaskó Balázs új támogatói rendszer kialakítását jelentette be, amelyről keddi sajtótájékoztatóján árul majd el részleteket. Mint fogalmazott, ekkor fog választ adni az elmúlt hónapokban felmerült, a színházat érintő neuralgikus kérdésekre is. A Páholy működéséről Habis László polgármester elismerően szólt, mint mondta, a tagság tizennégy éve sokat tesz azért, hogy a színház sikeres legyen.
Az est vendége volt Molnár Ferenc unokája, Sárközy Mátyás író, újságíró.
A partyn az Olympia valamennyi szereplőjét és a rendezőjét köszöntötték, ami egyfajta búcsú is volt a Páholy részéről, tekintve, hogy ez az előadás Csizmadia Tibor utolsó egri rendezése, a szombaton látott színészek pedig szinte kivétel nélkül itt hagyják a társulatot.