Neten a cégem

A Neten a cégem program célja, hogy minden magyar vállalkozás számára lehetőséget nyújtson az internetes megjelenés kipróbálására és olyan eszközöket biztosítson, amelyek segítségével bárki ingyen és könnyedén hozhat létre honlapot. A világ egyik legismertebb internetes keresője, egy hazai bank, illetve egy honlapkészítő cég összefogásának köszönhető ez az országos program.

Egy felmérés szerint a webes megjelenéssel nem rendelkező cégek kétharmada még csak nem is gondolt arra, hogy vállalkozása megjelenjen az interneten, és a honlappal rendelkezők fele még soha sem hirdette szolgáltatását – ezen szeretne változtatni az az országos előadássorozat, melynek egri állomásán az online jelenlét fontosságáról hallhattak tájékoztatót a meghívottak.
A kisvállalkozások alig 43 %-ának van csak honlapja. Fontos kihívás számukra, hogyan bővítsék az ügyfélkört. Erre jó lehet az internet.
Az internetes bankolás további előnyökkel jár: ilyen módon akár 43 %-kal is csökkenthetők a banki költségek. A Neten a cégem kezdeményezéshez csatlakozóknak olyan eszközöket biztosítanak, amelyek segítségével bárki ingyen és könnyedén hozhat létre honlapot, kipróbálhatja az internetes hirdetést és díjmentesen intézheti utalásait az adóhatóság felé az interneten. Az országos program következő állomása április 28-án, Miskolcon lesz.