Eger Rallye

Idén már nyolcadik alkalommal ad otthont a város és a megye az országos rally bajnokság évadnyitó futamának, az Eger Rallye-nak. A verseny április 1-jén a Dobó téren rajtceremóniával kezdődik és április 3-ig tart. A rendezvény ebben az évben belépőjeggyel lesz megtekinthető.

A versennyel kapcsolatos előkészületekről, változásokról tájékoztatták a sajtó képviselőit a Városházán. Elhangzott: ebben az évben 230-240 autó áll rajthoz az Eger Rallye-n, amely egyúttal a magyar és a szlovák verseny évadnyitó bajnoki futama is.
Az önkormányzat az idei évben is támogatásáról biztosítja a rendezvényt.
A program kiegészítéseként – közlekedésbiztonsági napot tart a Magyar Autó-, Szabadidősport és Közlekedésbiztonsági Egyesület (MASzKE) a Heves megyei Rendőr-főkapitánysággal karöltve.
A rally első napján, április 1-jén először rendezik meg a Lőerő Napot, amellyel a technikai sportokat szeretnék népszerűsíteni a városlakók körében.
A versennyel és az útlezárásokkal kapcsolatban részletes információ a sportesemény hivatalos honlapján (www.startautorally.hu, www.egerrally.hu) olvasható.