Páholy party

A Mester és Margarita című előadásához kapcsolódott a legutóbbi Páholy party a Gárdonyi Géza Színházban. A program a szokottnál is színesebb volt, kiderült, hogy jól megfér egymás mellett Bulgakov, Korda György és Balázs Klári, illetve a póker.

Az előadást követően most először mondott köszöntőt igazgatóként Blaskó Balázs a Páholy partyn. Mint mondta, reméli, hogy az Egri Páholy működése hozzájárul a társulat szociális helyzetének javításához, a támogatásokat felelősen és takarékosan kell a jövőben felhasználni.
Dr. Horváth Endre, a turizmusért felelős államtitkár az esten reményét fejezte ki, hogy továbbra is Eger kulturális központja marad a színház, illetve külön köszöntötte Harmati Lászlót, az Év turisztikai befektetőjét.
Esterházy György, az Egri Páholy nevében megköszönte Csizmadia Tibornak az elmúlt tízéves közös munkát, illetve sikert kívánt Blaskó Balázsnak a folytatáshoz.
Az est házigazdája az Agria Park volt. Szőke István igazgató bemutatta a most hároméves céget, amely, mint mondta, a színház egyik legnagyobb támogatója.
A Egri Páholy további működése még körvonalazódik, Blaskó Balázs igazgatói pályázatában ugyanis azt írta, hogy alapvetően felül kell vizsgálni azt.
Az esten Balázs Klári és Korda György adott koncertet, majd megrendezték a IV. Egri Páholy Póker Bajnokságot, amelyen a játékosként is ismert énekes is asztalhoz ült.