Diákolimpikonokat köszöntöttek

A 2009/2010-es tanévben a diákolimpiai versenyeken kiemelkedő eredményt elért tanulókat köszöntötték a Városházán. Az ország általános iskolái közül három egri ismét bekerült a legjobb húszba; eredményesség tekintetében 29 arany, 34 ezüst és 22 bronzéremmel sikerült felülmúlni az elmúlt év eredményeit.

„Ezt az évet nehéz lesz eredményesség tekintetében felülmúlni!” – ez az idézet még tavaly decemberben hangzott el. A jelek szerint mégis sikerült egy lapáttal rátenni a tavalyi évre, mert mint azt Habis László polgármester elmondta, ilyen eredményes esztendőt még sosem tudhattak maguk mögött a diáksportolók, mint a 2009/2010-es tanév. Az ország általános iskolái közül három egri, a EKF Gyakorló, a Hunyadi és a dr. Kemény Ferenc Általános Iskola ismét bekerült a legjobb húszba, eredményesség tekintetében 29 arany, 34 ezüst és 22 bronzéremmel sikerült felülmúlni az elmúlt tanév eredményeit. Köszönet jár ezért a sportolóknak, a felkészítő tanároknak, az edzőknek, a szülőknek és az iskoláknak, hiszen ezek az eredmények is Eger város hírnevét öregbítik. Összesen 99 oklevelet adtak át az ünnepségen. Azok a diákok részesültek az elismerésben, akik Országos Diákolimpiai versenyeken az első hat között végeztek. 12 évvel ezelőtt köszöntötték először a legeredményesebb egri diáksportolókat. Idén 49 egyéni, illetve páros, valamint 50 csapatelismerést vehettek át a sportolók. A Humán Erőforrás Bizottság döntése alapján a 2010/11-es tanévben nyolc kimagasló szinten sportoló diák részesült egyszeri tanulmányi támogatásban.

A 2009/2010. tanévben
Az Országos Diákolimpiákon kiemelkedő sporteredményt elért tanulók,
felkészítő tanáraik, edzőik névsora és eredményei
(Országos 1-6. helyezettek)

1. Majoros Leon A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda tanulója az Országos Diákolimpián III. korcsoportban birkózásban Országos 5. helyezést ért el.
Testnevelő, felkészítő tanára: Gyöngy Attila

2. Póta Georgina A Felsővárosi Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola Balassi Bálint Tagiskolájának tanulója az Országos Diákolimpián III. korcsoportban, magasugrásban Országos 2. helyezést ért el
Testnevelő, felkészítő tanára: Petrovai József

3. Holló Balázs A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola tanulója az Országos Diákolimpián II. korcsoportban 50 m-es gyorsúszásban Országos 3. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Fejes Adrian
Edzői: Pohl Anette, Sallai Beáta

4. Gledura Benjamin A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola tanulója az Országos Diákolimpián II. korcsoportban 50 m-es hátúszásban Országos 2. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Fejes Adrian
Edzői: Pohl Anette, Sallai Beáta

5. Kripkó Ádám A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola tanulója az Országos Diákolimpián II. korcsoportban 50 m-es mellúszásban Országos 1. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Fejes Adrian
Edzői: Pohl Anette, Sallai Beáta

6. Vályi Vanda A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola tanulója az Országos Diákolimpián II. korcsoportban 50 m-es gyorsúszásban Országos 3. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Fejes Adrian
Edzője: Holló Tivadar

7. Varga Vilmos A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola tanulója az Országos Diákolimpián III. korcsoportban birkózásban, szabadfogásban Országos 2. helyezést ért el.
Testnevelő tanárai: Fejes Adrian, Lakatos Tamás
Edzői: Gyöngy Attila, Lakatos András

8. Gledura Benjamin A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola tanulója az Országos Diákolimpián II. korcsoportban, sakk sportágban Országos 1. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Ferjes Adrian
Edzője: Horváth József

9. Lőkös Balázs A Hunyadi Mátyás Általános Iskola tanulója az Országos Diákolimpián II. korcsoportban, cselgáncs sportágban Országos 2. helyezést ért el.
Edzői: Horváth Tamás, Fehér Barna

10. Lőkös Krisztián A Hunyadi Mátyás Általános Iskola tanulója az Országos Diákolimpián II. korcsoportban, cselgáncs sportágban Országos 3. helyezést ért el.
Edzői: Horváth Tamás, Fehér Barna

11. Gégény Dominik A Hunyadi Mátyás Általános Iskola tanulója az Országos Diákolimpián III. korcsoportban, birkózásban Országos 2. helyezést ért el.
Edzője: Gyöngy Attila

12. Maruzs Roland A Hunyadi Mátyás Általános Iskola tanulója az Országos Diákolimpián IV. korcsoportban birkózásban Országos 3. helyezést ért el.
Edzője: Gyöngy Attila

13.-14.
Balogh Orsolya és Smuczer Orsolya Az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorlóiskolájának tanulói az Országos Diákolimpián II. korcsoportban, aerobik sportágban Országos 2. helyezést értek el.
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Ódor Viktória

15.-16. Dávid Anett és Penczuk Dóra Az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorlóiskolájának tanulói az Országos Diákolimpián IV. korcsoportban, aerobik sportágban Országos 3. helyezést értek el.
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Ódor Viktória

17.-18. Csikós Nóra és Seres Zsófia Az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorlóiskolájának tanulói az Országos Diákolimpián IV. korcsoportban, aerobik sportágban Országos 6. helyezést értek el.
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Ódor Viktória

19. Gell Gertrúd Az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorlóiskolájának tanulója az Országos Diákolimpián V. korcsoportban, kötélugrásban 5. helyezést ért el.

20. Kiss Brigitta Az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorlóiskolájának tanulója az Országos Diákolimpián V. korcsoportban kötélugrásban 4. helyezést ért el.

21-22. Tatár Laura és Kiss Brigitta Az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorlóiskolájának tanulói VI. korcsoportban az Országos Diákolimpián kötélugrásban, formációban Országos 1. helyezést értek el.

23. Petrény Péter Az Egeri Kereskedelmi, Mezőgazdasági, Vendéglátóipari Szakközép-, Szakiskola és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián magasugrásban 6. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Antalné Molnár Bianka
Felkészítő tanára és edzője: Szalóki Gábor
24. Tóth Boglárka Az Andrássy György Közgazdasági Szakközépiskola tanulója az Országos Diákolimpián basic aerobik sportágban Országos 1. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Kiss Tamás
Edzője: Ódor Viktória

25. Fülöp Zsófia Az Andrássy György Közgazdasági Szakközépiskola tanulója az Országos Diákolimpián, íjászat sportágban Országos 3. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Barta Gábor
Edzője: Román Péter

26. Ménesi Zsuzsanna Az Andrássy György Közgazdasági Szakközépiskola tanulója az Országos Diákolimpián sí sportágban, műlesiklásban Országos 4. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Kiss Tamás

27. Rudinszky Ádám A Dobó István Gimnázium tanulója az Országos Diákolimpián cselgáncs sportágban Országos 3. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Fekete György
Edzője: Horváth Tamás

28. Koch Eszter A Dobó István Gimnázium tanulója az Országos Diákolimpián cselgáncs sportágban Országos 3. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Molnár Erika
Edzője: Horváth Tamás

29. Juhász Patrik A Dobó István Gimnázium tanulója az Országos Diákolimpián cselgáncs sportágban Országos 3. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Mérkőy Tibor

30. Török Zsolt A Dobó István Gimnázium tanulója az Országos Diákolimpián szabadfogású birkózásban Országos 1. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Fekete György
Edzői: Gyöngy Attila és Lakatos András

31. Tóth Éva A Dobó István Gimnázium tanulója az Országos Diákolimpián íjászatban Országos 1. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Molnár Erika
Edzője: Román Péter

32. Nagy Ádám A Dobó István Gimnázium tanulója az Országos Diákolimpián 200 m-es mellúszásban Országos 4. helyezést ért el.

33. Molnár Viktória A Neumann János Középiskola és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián aerobik sportágban Országos 2. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Mikóné Esküdt Csilla
Edzője: Ódor Viktória

34. Gyöngy Bence A Neumann János Középiskola és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián birkózás sportágban Országos 2. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Balog Tibor
Edzői: Gyöngy Attila és Lakatos András

35. Hangrád Klaudia A Neumann János Középiskola és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián karate sportágban Országos 2. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Balog Tibor

36. Virág Márton A Neumann János Középiskola és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián Taekwondo sportágban Országos 2. helyezést ért el.

37. Váradi Vivien A Neumann János Középiskola és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián tájfutás sportágban Országos 1. helyezést ért el.

38. Bódis Krisztina A Neumann János Középiskola és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián ritmikus sportgimnasztika sportágban Országos 1. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Balog Tibor
Edzője: Fügediné Szabó Tímea

39. Farkas Tibor A Neumann János Középiskola és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián ökölvívás spotágban Országos 2. helyezést ért el.

40. Gembiczki Gergely A Neumann János Középiskola és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián teke sportágban Országos 5. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Herczeg Béla

41. Fodor Balázs A Neumann János Középiskola és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián kempo sportágban Országos 2. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Herczeg Béla

42. Csanálosi Zsófia A Neumann János Középiskola és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián kötélugrás sportágban Országos 1. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Herczeg Béla
Edzője: Kovács Zsuzsanna

43. Juhász Zoltán A Neumann János Középiskola és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián karate sportágban Országos 1. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Herczeg Béla

44. Péczeli Tamás A Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián 200 m-es vegyesúszásban Országos 3. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Bóta Marianna
Edzői: Erdélyi Annamária és Erdélyi Krisztina
45. Sztankovjánszky Anita A Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián 100 m-es pillangóúszásban Országos 4. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Halász Barnabás
Edzője: Bundics Ildikó

46. Varga Viktor A Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián sí alpesi műlesiklásban Országos 1. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Bóta Marianna

47. Forgács Levente A Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián súlyemelésben Országos 3. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Halász Barnabás

48. Herczeg Zsolt A Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián íjászatban Országos 2. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Bóta Marianna
Edzője: Román Péter

49. Váradi Enikő A Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium és Kollégium tanulója az Országos Diákolimpián tájfutásban Országos 5. helyezést ért el.
Testnevelő tanára: Bóta Marianna

50. A Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium Torna V-VI. korcsoportos leány csapata az Országos Diákolimpián 6. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Vajtkó Veronika, Garabás Titanilla, Malik Vivien, Kóczián Ágnes, Borostyán Dóra, Birinyi Gabriella, Hócza Diána
Testnevelő tanáruk: Irlanda Dezső
Felkészítő tanáruk: Balassa Márta

51. A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola IV. korcsoportos fiú magasugró csapata az Országos Diákolimpián 5. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Papp Mátyás Máté, Bölkény Balázs, Huszti Ádám, Vojtekovszki Márton, Balog Bertold
Felkészítő, testnevelő tanáraik: Fejes Adrian, Brandstädter Gábor, Kocsisné Nagy Erzsébet

52. A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola III. korcsoportos fiú 4 próba csapata az Országos Diákolimpián 4. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Ipacs Dominik, Féder Richárd, Molnár Martin, Faragó Dávid, Nagy Attila, Cziczelszki Richárd.
Felkészítő, testnevelő tanáraik: Fejes Adrian, Lakatos Tamás, Kékesi László

53. A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola IV. korcsoportos leány 4 x 100 m-es váltófutás csapata az Országos Diákolimpián 4. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Sohajda Eszter, Szabó Adrienn, Perge Borbála, Irgovics Cintia
Felkészítő, testnevelő tanáraik: Brandstädter Gábor, Fejes Adrian, Kocsisné Nagy Erzsébet, Lakatos Tamás

54. A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola I-II. korcsoportos leány grundbirkózó csapata az Országos Diákolimpián 6. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Kovács Hanna Éva, Erdélyi Virág, Cziczelszki Renáta, Rompos Dóra Bernadett, Horváth Alma, Szalontay Dorina, Deboyser Kitti, Kékesi Borbála, Nagy Veronika, Tóth Annamária.
Felkészítő tanáraik: Fejes Adrian, Kocsisné Nagy Erzsébet.

55. A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola II. korcsoportos fiú 4 x 50 m-es gyorsúszó váltója Országos 2. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Holló Balázs, Gledura Benjamin, Kripkó Ádám, Antal Ádám.
Testnevelő tanáruk: Fejes Adrian
Edzőik: Pohl Anette, Sallai Beáta, Holló Tivadar

56. A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola IV. korcsoportos „B” kategóriás fiú 4 x 50 m-es gyorsúszó váltója az Országos Diákolimpián 4. helyezést ért el
A csapat tagjai: Boda Barnabás Attila, Bölkény Balázs, Huszti Ádám, Papp Mátyás Máté.
Felkészítő, testnevelő tanáraik: Fejes Adrian, Kocsisné Nagy Erzsébet, Brandstädter Gábor

57. A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola II. korcsoportos leány vízilabda csapata az Országos Diákolimpián 3. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Vályi Vanda, Kékesi Borbála, Darai Lili, Deboyser Kitti, Horváth Alma, Nagy Natália, Szabó Lili, Rompos Dóra Bernadett, Barna Gréta.
Felkészítő tanáruk: Fejes Adrian
Testnevelő tanáraik: Fejes Adrian, Kocsisné Nagy Erzsébet, Fejes Péter

58. A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola III. korcsoportos leány vízilabda csapata az Országos Diákolimpián 2. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Huszti Dóra, Tietze Kitti, Soós Vivien, Kovács Barbara, Deboyser Sylvie Julie, Vályi Vanda
Felkészítő tanáruk: Lakatos Tamás
Testnevelő tanáraik: Lakatos Tamás, Fejes Adrian, Kocsisné Nagy Erzsébet

59. A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola IV. korcsoportos leány vízilabda csapata Országos 3. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Princz Dalma, Dudás Réka, Deboyser Sylvie Julie, Papp Karolina, Huszti Dóra, Tietze Kitti, Soós Vivien, Kovács Barbara
Testnevelő tanáraik: Lakatos Tamás, Fejes Adrian, Kocsisné Nagy Erzsébet, Brandstädter Gábor
Felkészítő tanáruk: Lakatos Tamás

60. A Dr. Kemény Ferenc Általános Iskola III. korcsoportos leány aerobik csapata az Országos Diákolimpián 5. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Kaló Dóra, Kaló Kinga, Kovács Barbara, Sós Viktória, Kaló Lilla
Testnevelő tanáraik: Fejes Adrian, Lakatos Tamás, Fejes Péter
Edzőjük: Ódor Viktória

61. A Hunyadi Mátyás Általános Iskola Játékos Sportverseny csapata az Országos Diákolimpián 1. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Gólya Vendel, Schlafer Christopher, Benyó Blanka, Csőke Patrícia, Márton Eszter, Alaxai Zoé, Papp Martin, Kovács Zoltán, Makács Gergő, Kovács Gerda, Lőkös Balázs, Szilágyi László, Molnár Bálint, Papp Gábor, Molnár Kevin, Novák Máté, Sőregi Jázmin, Molnár Kristóf, Gönczi Eszter, Kisvarga Napsugár, Szabó Rita, Bornemissza Anna, Juhász Gergő
Felkészítő, testnevelő tanáraik: Herpai Imre, Bíró Csaba

62. A Hunyadi Mátyás Általános Iskola fiú kislabdadobás csapata az Országos Diákolimpián 3. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Bujáki Ádám, Fried Gergő, Sebe Norbert, Kaknics Ádám, Balázs Bence
Testnevelő tanáraik: Bíró Csaba, Noszticzius Ferenc

63. A Hunyadi Mátyás Általános Iskola II. korcsoportos leány kispályás floorball csapata az Országos Diákolimpián 3. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Jacsó Dorisz, Benyó Blanka, Sípos Réka, Csőke Patrícia, Szűcs Anna, Bányai Dóra.
Testnevelő tanáruk: Bíró Csaba

64. A Hunyadi Mátyás Általános Iskola III. korcsoportos leány kispályás floorball csapata az Országos Diákolimpián 1. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Kelemen Anikó. Tóth Luca, Bodor Bianka, Takács Barbara, Takács Brigitta, Pálmai Anna.
Testnevelő tanáruk: Herpai Imre

65. A Hunyadi Mátyás Általános Iskola IV. korcsoportos leány kispályás floorball csapata az Országos Diákolimpián 1. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Csutorás Henrietta, Leitner Nóra, Kiss Dorina, Vladár Veronika, Horkai Boglárka, Nagy Natasa
Testnevelő tanáruk: Herpai Imre

66. A Hunyadi Mátyás Általános Iskola III. korcsoportos leány „B” floorball unihoki csapata az Országos Diákolimpián 2. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Horuczi Zoé, Kovács Zsófia, Benyó Blanka, Csőke Patrícia, Jacsó Dorisz, Sípos Réka, Nyeste Anna, Majorszki Petronella
Testnevelő tanáruk: Bíró Csaba

67. A Hunyadi Mátyás Általános Iskola III. korcsoportos leány „A” floorball unihoki csapata az Országos Diákolimpián 1. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Takács Barbara, Kelemen Anikó, Kovács Kinga, Takács Brigitta, Török Réka, Bodor Bianka, Pálmai Anna
Testnevelő tanáruk: Herpai Imre

68. A Hunyadi Mátyás Általános Iskola IV. korcsoportos leány floorball unihoki csapata az Országos Diákolimpián 2. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Csutorás Henrietta, Leitner Nóra, Kiss Dorina, Vladár Veronika, Kovács Zsófia, Horkai Boglárka
Testnevelő tanáraik: Bíró Csaba, Herpai Imre

69. Az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorló Általános Iskola, Középiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény IV. korcsoportos fiú úszás „B“ kategóriás váltója az Országos Diákolimpián 5. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Hornyák Olivér, Petrovai Zoltán, Halmos Péter, Baranyai Ádám, Nyeste Patrik, Kaló Ádám
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Holló Tivadar

70. Az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorló Általános Iskola, Középiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény II. korcsoportos fiú sulipóló csapata az Országos Diákolimpián 1. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Kovács Bulcsú, Kürti Dominik, Korózs Benjamin, Magyar Márton, Czeglédi Nándor, Melegh Milán, Vincze Zsombor, Szerencsi Gábor
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Holló Tivadar

71. Az Eszterházy Károly Gyakorló Iskola IV. korcsoportos fiú sulipóló csapata az Országos Diákolimpián 1. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Kaló Ádám, Halmos Péter, Hornyák Olivér, Petrovai Zoltán, Baranyai Ádám, Nyeste Patrik, Csirmaz Domonkos
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Holló Tivadar

72. Az Eszterházy Károly Gyakorló Iskola III,-IV. korcsoportos leány aerobik csapata az Országos Diákolimpián 5. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Balogh Orsolya, Smuczer Fanni, Smuczer Orsolya
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Ódor Viktória

73. Az Eszterházy Károly Gyakorló Iskola IV. korcsoportos leány aerobik csapata Országos 1. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Csikós Nóra, Seres Zsófia, Sütő Eszter
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Ódor Viktória

74. Az Eszterházy Károly Gyakorló Iskola IV. korcsoportos leány aerobik csapata Országos 1. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Csikós Nóra, Dávid Anett, Penczu Dóra, Seres Zsófia, Smuczer Fanni, Sütő Eszter, Várallyay Anett Anna
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Ódor Viktória

75. Az Eszterházy Károly Gyakorló Általános Iskola II. korcsoportos leány aerobik csapata az Országos Diákolimpián 5. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Laurinyecz Emese, Molnár Anna, Seres Viktória

76. Az Eszterházy Károly Gyakorló Általános Iskola IV. korcsoportos leány aerobik csapata az Országos Diákolimpián 4. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Dávid Anett, Penczu Dóra, Várallyay Anett Anna
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Ódor Viktória

77. Az Eszterházy Károly Gyakorló Általános Iskola IV. korcsoportos leány röplabda csapata az Országos Diákolimpián 3. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Pap Dorottya, Mérkőy Míra, Mérkőy Viktória, Benedek Júlia, Gáspár Henrietta, Jékli Boglárka, Benedek Dorottya, Mocsári Réka, Barta Anna, Pliska Virág
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Vajda Tiborné

78. Az Eszterházy Károly Gyakorló Általános Iskola III. korcsoportos fiú röplabda csapata az Országos Diákolimpián 1. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Kókai Csanád, Mező Adrián, Nagy Bendegúz, Pál Dominik, Petz Barnabás, Ráki Dániel, Ráki Patrik, Somogyi László, Cseh Péter, Stáber Alex
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Vincze Tamás

79. Az Eszterházy Károly Gyakorló Általános Iskola IV. korcsoportos fiú röplabda csapata az Országos Diákolimpián 2. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Dén Zoltán, Árvai Péter, Kovács Bence, Mákos Attila, Barta Dávid, Varga Gergő, Pintér Vencel, Nagy Bendegúz, Pál Dominik, Ráki Patrik
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Vincze Tamás

80. Az Eszterházy Károly Gyakorló Általános Iskola III. korcsoportos leány strandröplabda csapata az Országos Diákolimpián 4. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Gáspár Henrietta, Turi Inez, Lénárt Vivien, Domoszlai Luca, Pap Bettina
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Vajda Tiborné

81. Az Eszterházy Károly Gyakorló Általános Iskola IV. korcsoportos leány strandröplabda csapata az Országos Diákolimpián 1. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Barta Anna, Jékli Boglárka, Mérkőy Míra, Mérkőy Viktória, Pap Dorottya
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Vajda Tiborné

82. Az Eszterházy Károly Gyakorló Általános Iskola III. korcsoportos fiú strandröplabda csapata az Országos Diákolimpián 1. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Mező Adrián, Nagy Bendegúz, Pál Dominik, Ráki Dániel, Ráki Patrik
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Vincze Tamás

83. Az Eszterházy Károly Gyakorló Általános Iskola IV. korcsoportos fiú strandröplabda csapata az Országos Diákolimpián 1. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Dén Zoltán, Árvai Péter, Kovács Bence, Mákos Attila, Varga Gergő
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Vincze Tamás

84. Az Andrássy György Közgazdasági Szakközépiskola amatőr leány kosárlabda csapata az Országos Diákolimpián 6. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Jékli Alexandra, Kovács Lilla, Gál Andrea, Kovács Beáta, Balogh Zsanett, Somlyai Zita, Péter Ilona, Prokaj Zsófia, Magyari Anna, Noszticzius Anna
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Kiss Tamás

85. Az Andrássy György Közgazdasági Szakközépiskola leány kispályás floorball csapata az Országos Diákolimpián 2. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Balla Zsófia, Karkusz Petra, Hegyi Zsófia, Salga Vivien, Balizs Andrea, Karkusz Lilla
Felkészítő,
testnevelő tanáruk: Barta Gábor

86. A Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium V. korcsoportos leány kispályás floorball csapat Országos 1. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Simon Alexandra, Karácsony Liza, Kiss Judit, Tóth Zsófia, Boros Dorina, Balajti Brigitta, Gál Gréta, Nedeczey Mira, Varga Dóra
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Ondecs Ferenc

87. A Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium VI. korcsoportos leány kispályás floorball csapata az Országos Diákolimpián 2. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Simon Alexandra, Karácsony Liza, Kiss Judit, Tóth Zsófia, Boros Dorina, Balajti Brigitta, Gál Gréta, Nedeczey Mira, Varga Dóra
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Ondecs Ferenc

88. A Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium VI. korcsoportos leány nagypályás floorball csapata az Országos Diákolimpián 2. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Simon Alexandra, Karácsony Liza, Kiss Judit, Tóth Zsófia, Boros Dorina, Balajti Brigitta, Gál Gréta, Nedeczey Mira, Varga Dóra.
Felkészítő, testnevelő tanáraik: Ondecs Ferenc

89. A Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium VI. korcsoportos fiú kispályás labdarúgó csapata az Országos Diákolimpián 4. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Szántósi Szabolcs, Vaszilkó Csaba, Anga Máté, Fehér Patrik, Bata Árpád, Berki Róbert, Kovács György, Molnár Ádám, Monoki Máté
Felkészítő, testnevelő tanáraik: Horváth Tamás

90. A Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium iskola válogatott leány sakk csapata az Országos Diákolimpián 6. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Kun Viktória, Tímár Luca, Kovács Alexandra, Stekkelpack Jennifer.
Felkészítőjük: Bódi Tamás.

91. A Dobó István Gimnázium leány „A” kategóriás aerobik csapata az Országos Diákolimpián 3. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Lepres Adrienn, Lakatos Eszter, Bukuli Vanda, Kovács Zsanett, Berta Dorina.
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Molnár Erika

92. A Dobó István Gimnázium leány „B” kategóriás aerobik csapata az Országos Diákolimpián 6. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Révész Vivien, Szabó Nikoletta, Novák Réka, Bakos Orsolya, Bánik Dominika, Hepp Zsuzsanna
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Molnár Erika

93. A Dobó István Gimnázium leány step aerobik csapata az Országos Diákolimpián 5. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Zöllei Anett, Lepres Adrienn, Bukuli Vanda, Lakatos Eszter, Berta Dorina, Révész Vivien, Kovács Zsanett
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Molnár Erika

94. A Gárdony Géza Ciszterci Gimnázium és Kollégium V.VI. korcsoportos leány 6 x 50 m-es gyorsúszó váltója az Országos Diákolimpián 2. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Pálok Dalma, Parádi Klaudia, Stokker Dóra, Bakó Szonja, Kovács Flóra, Sztankovjánszky Anita
Felkészítő, testnevelő tanáruk: Bóta Marianna

95. A Neumann János Középiskola és Kollégium VI. korcsoportos leány kispályás floorball csapata az Országos Diákolimpián 3. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Dudás Eszter, Gulyás Csilla, Krecz Veronika, Nagy Szandra, Suszták Nóra
Felkészítő tanáruk: Leitner Tamás
Testnevelőjük: Herczeg Béla

96. A Neumann János Középiskola és Kollégium V. korcsoportos leány kispályás floorball csapata az Országos Diákolimpián 3. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Barta-Vámos Fruzsina, Dudás Eszter, Krecz Veronika, Török Fanni
Felkészítőjük: Leitner Tamás
Testnevelő tanáruk: Herczeg Béla

97. A Neumann János Középiskola és Kollégium V. korcsoportos fiú kispályás floorball csapata az Országos Diákolimpián 5. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Berecz Gergely, Csia Márton, Krummnack Márk, Ragó Balázs, Szuromi Mihály, Varga Márton
Felkészítőjük: Leitner Tamás
Testnevelő tanáruk: Herczeg Béla

98. A Neumann János Középiskola és Kollégium leány röplabda csapata az Országos Diákolimpián 5. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Bujdos Fanni, Ebergényi Krisztina, Imreh Kinga, Izsák Anna, Petrás Dalma, Róth Imola, Spitzmüller Petra, Tóth Renáta
Felkészítőjük: Juhászné Tóth Mária
Testnevelő tanáruk: Herczeg Béla

99. A Neumann János Középiskola és Kollégium VI. korcsoportos leány floorball csapata az Országos Diákolimpián 1. helyezést ért el.
A csapat tagjai: Dudás Eszter, Gulyás Csilla, Krecz Veronika, Nagy Szandra, Suszták Nóra
Felkészítőjük: Leitner Tamás
Testnevelő tanáruk: Herczeg Béla

Egyszeri tanulmányi támogatásban részesültek:
Berecz Bettina (akrobatikus rock and roll; Neumann)
Rudinszky Ádám (cselgáncs; Dobó)
Vályi Fanny (vízilabda; Andrássy)
Nagy Bendegúz (röplabda; EKF Gyakorló)
Simon Alexandra (floorball; Szilágyi)
Holló Balázs (úszás; (dr. Kemény)
Váradi Enikő (tájfutás; Gárdonyi )
Gledura Benjamin (sakk és úszás; dr. Kemény)