Megalakult a Fidesz új egri szervezete

dr. Misz Mihály lett a Fidesz frissen megalakult egri szervezetének elnöke. Az új elnök elmondta: szerinte sokan azért tartózkodtak eddig az egri Fidesztől, mert megosztottság jellemezte. Ő csapatmunkát ígér, s azt kéri: jelentkezzenek azok az egri szervezetbe, akik képesek csapatban dolgozni.

72 volt tagot és két újat vettek fel az egri Fideszbe a tegnapi taggyűlésig. Tegnap újabb 16 taggal gyarapodtak – elsősorban jól képzett fiatalokkal. Misz Mihály, az új elnök sem volt eddig párttag. A kórházvédelem során került be a közéletbe, ezáltal ismerkedett meg a polgármesterrel, s jó szívvel tudja támogatni a jelöltségét.
Most, elnökként azt képviseli nagyobb körben, amit eddig a négy fal között – mondta Misz Mihály. Úgy fogalmazott: a Fidesz elveivel 90%-ban azonosulni tud, a maradék 10%-ot pedig el tudja fogadni.
Ez csapatjáték – mondta az új elnök. Úgy véli: az egri Fidesznek eddig az volt a baja, hogy megosztott volt. . A régi tagok közül is várják vissza azokat, akik nem az egyéni érdekeiket szeretnék érvényesíteni a pártban – és csapatjátékosok – mondta Misz doktor. És persze várják az új tagokat is.
A taggyűlésen négy alelnököt választottak; Saárossy Kinga, Martonné Adler Ildikó, dr. Pajtók Gábor és Juhász István lettek a Fidesz Egri Szervezete új alelnökei.