Ki lesz Fidesz-tag Egerben?

Péntekig nyújthatják be a kérelmeket azok, akik újból Fidesz-tagok szeretnének lenni Egerben. Hogy végül kiknek a kérelmét fogadják el, jövő héten kiderül. Az egri Fidesz feloszlatásáról, a költségvetésről és a választásra való felkészülésről Demeter Ervin országgyűlési képviselő, választókerületi elnök nyilatkozott Fogadóóra c. műsorunk ma este adásba kerülő rendkívüli kiadásában.

Az egri csoport feloszlatásáról az országos választmány döntött; az elnökség úgy látta: működése sérti a párt alapszabályát, jó hírét, érdekeit. Jelenleg nincs Egerben Fidesz-tag, az egri szervezet feloszlatásakor a tagsági viszony is megszűnt.
Péntekig lehet a kérelmeket benyújtani, a választókerületi elnök tesz javaslatokat az alapján, hogy ki mennyire segítette a közösség munkáját, az együttműködést. Hogy ki marad Fidesz-tag, és ki nem, egyelőre nem tudni. Az országos választmány elnöksége a következő héten dönt. A műsorban az is elhangzik: az újjászervezés biztosítja majd a csoport hatékony működését. Demeter Ervin a rendkívüli Fogadóórában arról is beszélt, hogy a Fidesz tavasszal helyi jelöltet, a polgári oldalon álló egrit kíván az országgyűlésbe küldeni.