Akció az autópályán

Fokozott közlekedésbiztonsági és migrációs ellenőrzést tartott a rendőrség az M3-as autópályán. A gyorshajtókat motoros rendőr vezette ki a pihenőbe, három esetben szabtak ki helyszíni bírságot, 23 esetben pedig közigazgatási eljárást indítottak sebességtúllépés miatt, Ilyen fokozott ellenőrzésekre továbbra is lehet nyáron, a turisztikai szezonban számítani.

Közlekedésbiztonsági és migrációs ellenőrzést tartott a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya, valamint Forgalom-ellenőrző Alosztálya az M3-as autópálya Rekettyés pihenőhelyének közelében július 28-án.
A sebesség-ellenőrzés során a megengedettnél gyorsabban közlekedő gépjárműveket motoros rendőr vezette ki az autópálya pihenőjébe, ahol a vezetővel szemben megtették a jogszabályban előírt intézkedéseket.
Az egyenruhások a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársaival közösen az illegális migrációhoz kapcsolódó jogsértések megelőzésére is kiemelt figyelmet fordítottak, vizsgálták az okmányokat, útleveleket is. A fokozott ellenőrzésben a rendőrök három személlyel szemben szabtak ki helyszíni bírságot, 23 esetben pedig közigazgatási eljárást indítottak sebességtúllépés miatt.