Új helyen a hivatal

A Városháza közelgő felújítása miatt átmenetileg új helyen a Kossuth Lajos utcában működik a polgármesteri hivatal. A költözés több mint 130 hivatali dolgozót érint. Az ügyfélfogadás rendjében nem történik változás, a szakirodák a megszokott telefonszámokon és e-maileken továbbra is elérhetők.

Itt, a Kossuth u. 6. szám alatt kapott helyet a Polgármesteri Titkárság, a Jegyzői Titkárság, a Vagyongazdálkodási és Jogi Csoport. A Kossuth utca 10-es szám alatt működik az Adó Iroda, valamint a Főépítészi Csoport, míg a 28-as szám alatt a Hatósági Csoport, a Közterület-felügyelet, az Építéshatósági Csoport és az Informatikai Iroda található. Augusztus 26-tól a Kossuth u. 13. alatti épületbe költözik a Humán Szolgáltatási Iroda, a Gazdasági Iroda és a Városüzemeltetési Iroda. A költözés a Városháza felújítása miatt vált szükségessé. Felújítják az aulát, a belső udvart, a teljes gépészeti rendszert, több évtized után megszépülnek a folyosók és a burkolatok.
A jegyző asszony hozzátette: az ügyfélfogadás rendjében nem történik változás, a szakirodák a megszokott telefonszámokon és e-maileken továbbra is elérhetők. A Jogi és Vagyongazdálkodási Csoport dolgozói személyesen a Kossuth Lajos utca 10. szám alatt várják az ügyfeleket. Az átmeneti állapot mintegy hat- nyolc hónapig tart majd. A változásokról a város honlapján lehet tájékozódni.