V. Agriapipe Kupa

A decemberi nemzetközi utánpótlás teremlabdarúgó torna a páros korosztályok mérkőzéseivel zárult. Két héttel korábban a Plútó SE révén két aranyat nyertek az egri csapatok, most az Egri FC együttesei egy-egy ezüst és bronzéremmel gyarapították az érmek számát, illetve az Egri Focisuli és a Gyöngyös közös csapata végzett még a harmadik helyen.

A torna utolsó hétvégéjén a páros korosztályok, vagyis a 2000–2002–2004-esek következtek, összesen 43 csapat. A 2000-es születésűeknél az Egri FC két csapata is eljutott a legjobb négyig. A 2000-es születésűekből állók a bronzmeccsen, míg a 2001-esek a döntőben játszottak. A kicsik, vagyis a B-csapat csak a Gyöngyös „A” csapatával játszott gól nélküli döntetlent, egyébként mindenkit legyőztek a döntőig vezető úton. A fináléban a jóval hosszabb cserepaddal rendelkező és egyébként is idősebb Budapest válogatott 2-0-ra nyert az egriek ellen.
A nagyoknál, a bronzmeccsen az Egri FC a felcsúti Puskás Akadémiával mérkőzött. A rendes játékrész 1-1-e után büntetőkkel dőlt el az érem sorsa. Az utolsó párban a felcsúti Kerék László kihagyta, Boros ezzel szemben belőtte, így összesítésben 5-4-re nyert az Egri FC „A” együttese.
A vasárnapi döntőkbe még a 2002-es korosztály Egri Focisuli-Gyöngyösi Atlétikai Klub elnevezésű vegyes csapata jutott be. Az EFE-GYAK az elődöntőben a későbbi győztes, Budapest válogatottól kapott ki 4-1-re. A bronzmeccsen a Dunakeszi Vasutast Fazekas Lóránt és Sós Máté góljaival győzték le 2-0-ra.
Az eseményről bővebb összefoglalót, más mérkőzésekkel és riportokkal együtt december 28-án, pénteken 18:30-tól láthatnak a TV Eger műsorán.