Labdarúgó NB I.: Egri FC – Lombard FC Pápa 1-1

Két gólt lőttek az egriek az NB I hétvégi fordulójában, mégis meg kellett elégedniük az egy ponttal a Pápa elleni meccset követően. A két találat közül az egyik ismét öngól volt. A 11 pontos Eger változatlanul a 15. helyen áll. Pénteken Újpesten szerepelnek az egriek.

Ismét egy első meccs az NB I-ben: a hétvégi Eger – Pápa találkozó a két együttes első összecsapása volt a honi bajnokság legmagasabb osztályában. Alsóházi rangadónak is beillett a meccs, hiszen csak két pont választotta el egymástól a két csapatot. A házigazda Eger újfent Debrecenben fogadta ellenfelét.
Az ötödik percben egy rossz hazaadás borzolta az egri nézők idegeit, de végül Pavicevic mentett önfeláldozóan. A 29. percben az egri Farkas szólója gólt eredményezett. Négy perccel később egyenlített a Pápa, de milyen körülmények között. Nagy Sándor ívelt középre. A menteni igyekvő Knakalról hátrafelé perdült a labda. Brljak hátrált, de elvétette a labdát, ami az egri kapus mögött behullott a hálóba. Knakal a Kecskemét után második öngólját szerezte, bár ebben inkább a kapus volt most a ludas.
A második félidőben hiába próbálkoztak a csapatok, csak a helyzetekig jutottak el. 1-1 maradt a végeredmény. A 11 pontos Eger a 15. helyen áll.
A 13. fordulóban, pénteken 19 órától Újpesten játszanak az egriek. Szintén az Újpesttel kapcsolatos a hír, hogy a jövő keddi Egri FC – Újpest FC Liga kupa mérkőzés kezdési időpontja megváltozott. A meccs 13 órakor kezdődik a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.