Adomány a mentőállomásnak

Gumizzunk fel egy mentőautót jelmondattal jótékonysági gyűjtést szervezett három egri vállalkozás a mentőállomás javára. Az akció célja, hogy minél több mentőautóra kerüljön téli gumi.

A mentők gyors érkezése sokszor életeket menthet. Különösen igaz ez a téli időszakban, amikor a jeges, csúszós utak miatt megnövekszik a balesetek száma. Ahhoz azonban, hogy a mentők megfelelően tudják végezni a munkájukat az kell, hogy járműveik kellőképpen fölszereltek legyenek télen is. Egy mentőkocsira való megfelelő téli gumikészlet közel 140 ezer forintba kerül. Ezért is tartotta fontosnak három egri vállalkozás, hogy gyűjtést szervezzen a mentőállomás részére.
A jótékonysági gyűjtés egy Mikulás szlalom partyval zárul december 3-án, ahol az érdeklődők különböző autó és motor sportokban próbálhatják ki magukat. A zárórendezvény teljes bevételét a mentőállomás javára fordítják. A kezdeményezők azt szeretnék, hogy minél több egri vállalkozó tekintse szívügyének az adományozást és csatlakozzon a gyűjtési akcióhoz.