Kórházi nyári napközi

Július 4-e és 8-a között, valamint 11-e és 16 között várja a Markhot Ferenc Kórház dolgozóinak gyermekeit a kórházi nyári napközi. A két hét alatt a gyerekek számtalan játékos, szórakoztató programon vehetnek részt. A napközi szervezőinek célja, hogy megkönnyítsék az egészségügyi dolgozók számára a gyerekek felügyeletét a nyári szünetben.

A kisebbek mászókáztak, libikókáztak, míg a nagyobbak kártyáztak, vagy hintáztak a kórházi napközi érsekkerti programján. A tavalyi évben elmaradt, de idén újraszervezték a kórházi nyári napközit, ahová a Markhot Ferenc Kórház dolgozóinak gyermekeit várják, 6-12 éves korig. A szervezők munkáját óvodapedagógusok segítik. A város óvodáiból minden nap két óvónő csatlakozik be önkéntes alapon a programokba. A foglalkozások és szabadidős tevékenységek mellett várlátogatás, kisvonatozás és strandolás várja a gyerekeket.
A jövőheti programok íjászattal, tánc- és kreatív alkotóházzal egészülnek ki. A kórházi nyári napközi hétfőtől-csütörtökig 7-től 16 óráig, pénteken 7-től 15 óráig várja a kórház dolgozóinak gyermekeit.