Heti horoszkóp

  2024. június 10. - június 16.

  kos

  Kos

  Lehet, hogy az elmúlt időben azt mondogattad magadnak, hogy haladj töretlenül előre megállás és pihenő nélkül, de elképzelhető, hogy most egy kicsit lassítanod kéne és a megfontoltságot emelni a tüzes lendület elé. Külön figyelned kell erre, hiszen nem ez az alapműködésed, de most lehet, hogy megérné…

  Forrás: nlc.hu

  bika

  Bika

  A héten olyan energikus erőket ébreszthetsz fel magadban, melyek segítenek célod felé törni és egyértelművé tenni szándékaidat. Ne hezitálj sokat a döntéssel, tűzd ki a határköveket, melyeket ezen a héten el szeretnél érni, készíts akciótervet és vesd bele magad a tennivalókba.

  Forrás: nlc.hu

  ikrek

  Ikrek

  Bármilyen energikusnak érzed is magad, ajánlott lenne felmérned jelenlegi valós energiaforrásaidat, nehogy elszámold magad. Mielőtt beleveted magad a céljaid felé vezető munkákba, hasznos egy alapos tervezés és erőfelmérés, nehogy út közben, hideg zuhanyként érjen a felismerés, hogy valami hiány van…

  Forrás: nlc.hu

  rak

  Rák

  Minél inkább összerendezed magad, annál jobban tudsz kitűzött céljaidra koncentrálni. Ez pedig elengedhetetlen, nehogy már a hét elején összegabalyodjanak terveid és kútba essen, amit elhatároztál. Nem baj, ha most lassabban haladsz, de az legyen biztos.

  Forrás: nlc.hu

  oroszlan

  Oroszlán

  Koncentrálj a célodra, ugyanakkor a rád jellemző derűvel és nagyvonalúsággal fogadd a konfliktusokat. Ha nyitottságodat képes vagy megőrizni a legkeményebb helyzetben is, akkor felcsillan előtted a kiút, akár több is, így a választás lehetőségét is megkaphatod.

  Forrás: nlc.hu

  szuz

  Szűz

  Abban nincs hiba, hogy szisztematikusan, rendezetten haladj célod felé, folyamatosan keresve a tökéletességet – ez lényed legmélyéből fakad. Most mégis úgy kéne a dolgaidra tekinteni, hogy nagyobb szabadságot adsz mind a formáknak, mind pedig a többiekkel való kapcsolatodnak.

  Forrás: nlc.hu

  merleg

  Mérleg

  Sokféle út vihet el kitűzött célodig, lehet hosszabb-rövidebb, könnyebb-nehezebb, és bár persze érdemes végiggondolnod a szempontokat és gondosan tervezned, de ha nem vigyázol, elveszhetsz a lehetőségek dzsungelében. Válassz egy utat célodig és ahhoz tartsd magad a héten!

  Forrás: nlc.hu

  skorpio

  Skorpió

  A héten érdemes előtérbe helyezned a kapcsolataiddal, különösen a párkapcsolatoddal összefüggő célokat. Utat adhatsz a legmélyebb, szívből jövő érzelmeknek. Mindenképp olyan megnyilvánulási formát kéne keresned, amivel vonzod a másikat, nem pedig elriasztod.

  Forrás: nlc.hu

  nyilas

  Nyilas

  Bármilyen tüzesen vetnéd is magad célod felé, lehet, hogy most le kéne lassítanod és felmérned az előtted álló lehetőségeket. Minden út rejt magában csapdákat és nehézségeket, ezt valószínűleg nem tudjuk megspórolni, de nem mindegy, hogy mennyi van ebből és milyen mélyek.

  Forrás: nlc.hu

  bak

  Bak

  Könnyebben elérheted céljaidat, ha változtatsz kicsit a kommunikációs formáidon vagy szokásaidon. Szabadságodban áll módosítani ezeken, csak figyelned kell, mert egy-egy helyzet óhatatlanul a megszokott reakciókat fogja előhozni.

  Forrás: nlc.hu

  vizonto

  Vízöntő

  A hét kihívást hozhat olyan szempontból, hogy mersz-e az értékrendednek megfelelő döntést hozni. Nyugodtan lassíts le és gondold végig azt, hogy ezt hogyan kommunikálod a környezeted felé. Szeretteidre bizton számíthatsz, hogy elegendő teret adnak neked és fel tudsz lélegezni.

  Forrás: nlc.hu

  halak

  Halak

  Ne hezitálj és ne vessz el a múlton való rágódáson vagy a jövőről való ábrándozásban, koncentrálj arra, amit itt és most meg tudsz tenni céljaid érdekében. Az előtted álló utat képlékenynek és instabilnak érezheted, ami persze nem könnyíti meg a dolgodat, de koncentrálj csak a következő lépésre.

  Forrás: nlc.hu