Heti horoszkóp

  2024. május 13. - május 19.

  kos

  Kos

  A hét elején szánj időt arra, hogy részletesen kidolgozod terveidet. Ne keseredj el, ha egy hirtelen változás esetleg ezt módosítja, mert így legalább átlátod, hogy hogyan lehetne a dolgokat visszaterelni eredeti céljaid felé.

  Forrás: nlc.hu

  bika

  Bika

  Nézd meg, hogy melyik most életed stagnáló területe, oda kéne friss energiát öntened vagy legalább csepegtetned. Ha lehet, a héten tegyél is érte valamit, ne ragadj le a tervezésnél. Rád jellemző módon olyan megoldást keress, ami hosszú távon is fenntartható.

  Forrás: nlc.hu

  ikrek

  Ikrek

  A változás szele elérhet, de ha meg tudod őrizni a rád jellemző könnyedséget, akkor jobban tudsz majd lavírozni az események forgatagában. Ugyanakkor őrizd meg a nyugalmadat, megvár a listád és a végére érhetsz akkor is, ha megfontoltan haladsz előre.

  Forrás: nlc.hu

  rak

  Rák

  Próbálj óvatosan lavírozni a változások erdejében és derűsen venni a héten eléd kerülő akadályokat. Jobban kéne bízni kreatív erőidben! Ha rendületlenül végigviszed a hetet, nagyszerű hétvége várhat rád, a jól végzett dolgok öröme mindenképpen veled lesz.

  Forrás: nlc.hu

  oroszlan

  Oroszlán

  Lehet, hogy a változások azt váltják ki belőled, hogy hirtelen döntéseket hozz és impulzívan cselekedj, mégis megfontoltságra kéne inteni magad. Ez abban is segíthet, hogy azon a pályán haladj előre, melyet megszabtál magadnak. Ettől még beengedhetsz másokat is személyes teredbe, de fontos, hogy megőrizd tisztánlátásodat.

  Forrás: nlc.hu

  szuz

  Szűz

  Olyanról is álmodhatsz, amit eddig nem hittél lehetségesnek. Ettől még nem lebegsz a föld fölött, sőt, az nem is nagyon illene hozzád, az viszont annál inkább, hogy konkrét lépésekben megtervezed, hogy hogyan is juthatnál el kitűzött célodig. Merj színesebben gondolkodni!

  Forrás: nlc.hu

  merleg

  Mérleg

  Bármilyen új dologba vágsz is bele, ne feledkezz meg a mértékről. Ha átlépsz egy határt, lehet, hogy már nem térhetsz vissza a biztos földre. Ha változás jön, az lehet pozitív is. Vedd észre az üzenetet a sorok között, ez segíteni fog, ha döntésre kell jutnod az útirányt illetően.

  Forrás: nlc.hu

  skorpio

  Skorpió

  Bár mély érzelmekkel reagálsz a helyzetekre, nem szabad engedned, hogy egy változás miatt kialakult hullám elsöpörjön. Kapcsold be védelmi mechanizmusodat és szabd meg a határokat. Sokan szeretnek pont azért, amilyen vagy, ebből mindig erőt meríthetsz. Ha teheted, a héten szánj időt kapcsolataid mélyítésére.

  Forrás: nlc.hu

  nyilas

  Nyilas

  Bármilyen tüzesen és nyílegyenesen tudsz is haladni, mindenképp kéne időt szánnod a tervezésre. Ezzel akár a kudarcot is elkerülheted. A legelvadultabb álmaidat is egészen megfogható és konkrét lépésekre válthatnád át, adj teret a gyakorlatias ötleteknek.

  Forrás: nlc.hu

  bak

  Bak

  Kiszámíthatatlan felbolydulás sem rengetheti meg azokat a biztos alapokat, melyeket már kiépítettél magadnak. Engedd el a stresszt és engedd meg magadnak a pihenést is, ez a kettő egyébként is segíti egymást. Minél kipihentebb vagy, annál eredményesebb leszel a tevékenységeidben.

  Forrás: nlc.hu

  vizonto

  Vízöntő

  A változások kiragadhatnak a komfortzónádból, de ha megőrzöd nyugalmadat, nem térítenek el kitűzött utadról. Néha a legegyszerűbb megoldás a legjobb. Próbáld praktikusan szemlélni feladataidat, most akár olyan földhözragadt megoldás is segíthet, ami egyébként nem jellemző rád.

  Forrás: nlc.hu

  halak

  Halak

  Minél gyakorlatiasabban tudsz most gondolkodni egy-egy helyzetben vagy valamelyik feladatodban, annál hatékonyabban reagálhatsz, ha egy változás következne be. Kreatív energiáidat is bevetheted. Ha a jövőd felé tekintesz, bátran felhasználhatod a múlt tapasztalatait, de nem kell, hogy ezek megterheljék lelkivilágodat.

  Forrás: nlc.hu