Élelmiszerbiztonsági szempontból is kritikus időszak a nyári kánikula. A megvásárolt termékek könnyebben romlanak, legnagyobb kockázatot a magas víz- és fehérjetartalmú ételek jelentik, mint a tojás, tejtermékek, és húsáruk. A mérgezés elkerülése érdekében fokozottan figyelni kell ilyenkor az ételek megfelelő tárolására, elkészítésére.
Élelmiszerbiztonság nyáron: fokozott a fertőzésveszély
2024. július 19.Friss hírek
1
A Dobó tér a találkozások helyszíne lesz az Eger Adventen2025. november 12.
2
Híradás – 2025.11.12.2025. november 12.
3
Hirtelen rosszullét – 40 gyermek és 3 felnőtt érintett a megbetegedésben2025. november 12.
4
Lámpás felvonulás és libabál várta az ovisokat2025. november 12.
5
Végső nyugalomba helyezték Katona István püspököt2025. november 12.





