Együttműködik a Tűzoltó Múzeum a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal

KÖZLEMÉNY

Az EVAT Zrt. határozatlan idejű együttműködési megállapodást kötött a fenntartásában működő Tűzoltó Múzeum kapcsán a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal. Ennek keretében a jövőben a katasztrófavédelem közreműködik a kiállítóhellyel kapcsolatos programok, rendezvények megvalósításában, a múzeum népszerűsítésében.

Az együttműködés keretében elsőként a katasztrófavédelem a Tűzoltó Múzeum és Tűztorony Játszóház közös, március 29-i húsvéti rendezvényéhez csatlakozik azzal, hogy ezen a napon a múzeum előtt, a Tűzoltó téren egy tűzoltó autót tekinthetnek meg az érdeklődők, illetve fel is szállhatnak rá. A Tűzoltó Múzeum ezen a napon ingyenes belépési lehetőséggel vár minden vendéget.

A tervek szerint a Tűzoltó Múzeum a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal együttműködésben az idén csatlakozik a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozathoz, illetve szeptember 21-én az egri tűzoltóság fennállásának 150 éves évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő programsorozathoz is.

Forrás: EVAT Zrt.