Forgalomkorlátozás lesz október 23-án

Október 23-án városi díszünnepséget tart Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata. 10 órakor Szentmisével kezdenek a Bazilikában, majd a műsor a Gárdonyi Géza Színházban folytatódik. 11:50-kor a Hatvani kapu téren, az ’56-os emlékműnél koszorúznak a résztvevők. A rendezvény ideje alatt, 13 óráig rendőri forgalomirányításra számíthatnak a gépjárművezetők a környéken – adta hírül a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A rendezvény zavartalanságának biztosítása érdekében 2023. október 23-án várhatóan 11 óra 40 perc és 13 óra között az alábbi rendőri forgalomirányításra számíthatnak a gépjárművezetők:

  • A Pyrker téren a Kossuth Lajos útról balra kanyarodó forgalmi sáv zárása és a forgalom tovább terelése a Törvényház út irányába.
  • A Törvényház út irányából érkező forgalom elől a jobbra kanyarodó forgalmi sáv lezárása és a forgalom tovább terelése a Kossuth Lajos út irányába.
  • A Deák Ferenc – Klapka György út kereszteződésében a Klapka György útról érkező forgalom elterelése balra a Deák Ferenc útra.
  • A Deák Ferenc – Klapka György út kereszteződésében a Deák Ferenc úton a Vasútállomás irányából érkező forgalom elterelése jobbra a Klapka György útra.
  • A Szvorényi – Deák Ferenc utak kereszteződésében a Szvorényi útról érkező forgalom balra kanyarodó sávjának zárása és a forgalom elterelése jobbra a Deák Ferenc útra, vagy egyenesen a Klapka György út irányába.
  • A Telekessy út – Trinitárius út kereszteződésében a Telekessy út forgalmának zárása.