Forgalomkorlátozás Egerben

Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Nemzeti Ünnepünk alkalmából városi díszünnepséget tart 2023. október 23-án, melynek keretében koszorúzást tartanak 11 óra 50 perc körül az egri Hatvani kapu téren.

A rendezvény zavartalanságának biztosítása érdekében 2023. október 23-án várhatóan 11 óra 40 perc és 13 óra között az alábbi rendőri forgalomirányításra számíthatnak a gépjárművezetők:

A Pyrker téren a Kossuth Lajos útról balra kanyarodó forgalmi sáv zárása és a forgalom tovább terelése a Törvényház út irányába.
A Törvényház út irányából érkező forgalom elől a jobbra kanyarodó forgalmi sáv lezárása és a forgalom tovább terelése a Kossuth Lajos út irányába.
A Deák Ferenc – Klapka György út kereszteződésében a Klapka György útról érkező forgalom elterelése balra a Deák Ferenc útra.
A Deák Ferenc – Klapka György út kereszteződésében a Deák Ferenc úton a Vasútállomás irányából érkező forgalom elterelése jobbra a Klapka György útra.
A Szvorényi – Deák Ferenc utak kereszteződésében a Szvorényi útról érkező forgalom balra kanyarodó sávjának zárása és a forgalom elterelése jobbra a Deák Ferenc útra, vagy egyenesen a Klapka György út irányába.
A Telekessy út – Trinitárius út kereszteződésében a Telekessy út forgalmának zárása.
Kérjük a gépjárművezetők türelmét és fokozott óvatosságát!