Több mint harminc művelet, de a végeredmény miatt megéri a sok munka – ezt mondják a csipkebogyó lekvár készítői és fogyasztói. Hogy milyen a jó lekvár, erről már megoszlanak a vélemények; van, aki kevesebb, van, aki több cukorral szereti. Szarvaskőben szombaton minden ekörül a gyümölcs körül forgott; készült belőle tea, szörp, a helyszínen mutatták be, hogy főzik hagyományosan ezt a lekvárt.
Csipkebogyó Fesztivál az őrnagy úrral
2016. október 24.Friss hírek
1
Híradás plusz – 2025.11.15.2025. november 15.
2
25 éves az Arany János Tehetséggondozó Program2025. november 15.
3
Szocioséta: Színi előadáson vehettek részt a szociális dolgozók2025. november 15.
4
Palócgála Népzenei Fesztivál2025. november 15.
5
Tökéletes Álomesküvő Kiállítás2025. november 15.





