Motorozzunk együtt Dominik mosolyáért!

Egy hároméves kisfiúnak akartak örömet szerezni, ezért megszervezték a verpeléti motorosok, hogy elutaznak Dominik születésnapjára Vérteskethelyre. A kisfiú súlyos beteg, a motorosok ajándékokat vittek neki. Bár nem a pénzgyűjtés volt a hangsúlyos, hanem egy jó programot szerettek volna szervezni a gyereknek, így is közel egymillió forintot tudtak átadni a szülőknek.

“Én egy átlagember vagyok, átlagon felüli érzékenységgel, nagyjából ennyi.” Oláh Lászlót mélyen érintette egy hároméves, súlyos beteg kisfiú története. Az orvosok azt mondták, hogy két-három hónapja lehet hátra a gyereknek. Azóta a szülők Dominik bakancslistáját szervezik, hogy a kisfiú a lehető legtöbb élményt kapja a hátralévő időben. Oláh László azt találta ki: menjenek el a motorosok is Vérteskethelyre, ott tartották ugyanis Dominik születésnapi zsúrját.
Meg is szervezték a Motorozzunk együtt Dominik mosolyáért! programot. Egy ajándék bukósisakot vittek a kisfiúnak, ezt mindenki aláírta. De vittek még gyerekrajzot, hátizsákot. Arra kérte a többi motorost, adományként két liter benzin árát ajánlják fel a családnak.
Egerben még csatlakoztak a verpeléti motorosokhoz. Végül tűzoltók, rendőrök, rallisok ünnepelték a kisfiú születésnapját. László utána azt mesélte: 180 motor 260 motoros látogatott el a zsúrra. Adományokból közel egymillió forint gyűlt össze.