Sikeres egri zenészek

Sajtótájékoztatón köszöntötte a Fonogram-díjas Kerekes Band és a fesztiválnyertes Hungariddim zenekar tagjait Habis László polgármester. A programon beszámoltak az Eger Városkártya népszerűségéről is.

2012 után másodjára is Fonogram-díjas lett a Kerekes Band. A tavaly megjelent Folklore Man című albumukkal taroltak nép- vagy világzene kategóriában. Az együttes tagjait Habis László polgármester és Rázsi Botond alpolgármester köszöntötte. Fehér Zsombor úgy fogalmazott: a jövőre húszéves együttes sokat köszönhet a városnak, az itt kapott népzenei hagyományoknak.
Hozzátette: óriási szakmai elismerésnek tekintik a Fonogram-díjat. Köszöntötték a Hungaiddim zenekart is, akik nemrég megnyerték az ÉTER fesztivált, és az országos Talentométer országos tehetségkutatón különdíjasok lettek.

Habis László polgármester beszámolt arról is, hogy az Eger Városkártya egyre népszerűbb mind a szolgáltatók, mind a felhasználók körében.

A sajtótájékoztatón városkártyát kapott az Egri Magazin olvasója, Bán Pálné, aki a lap áprilisi számában indított játékon nyerte meg a kártyát.