Lány serdülő OB: ZF-Eger – Polo SC 7-13

Az UVSE és a BVSC után a szintén fővárosi Polo SC-től is kikapott a ZF-Eger lány serdülő vízilabda együttese. Ezzel a vereséggel, két fordulóval a zárás előtt visszacsúsztak az ötödik helyre. Még van esély a negyedik hely eléréséhez, ehhez viszont minkét hátralevő mérkőzésüket meg kell nyerni.

Ismét rangadót játszott a ZF-Eger lány serdülő csapata a hétvégén. Ezúttal a pontszámban egyel mögöttük álló, ötödik helyezett Polo SC-t fogadták a Bárány uszodában. Az odavágón, a fővárosban négy gólos egri siker született, most viszont végig kézben tartotta a találkozót a Polo SC. Az első negyed után három, majd a félidőben már négy góllal vezettek Gerendás Matildáék. A vége hat gólos fővárosi siker lett, 13-7-re győzött a Polo SC. Egri oldalon négyen voltak, Vályi Vanda, Hornyák Stella, Miklós Réka és Urvári Lili voltak legalább egyszer eredményesek. Ezzel helyet is cserélt egymással a két csapat a táblázaton. Rüll Csaba együttese két fordulóval a zárás előtt az 5. helyen áll.
A hétvégén dupla forduló. Mindkét ellenfélét korábban már legyőzte az Eger. Szombaton Kecskeméten játszanak a lányok, majd vasárnap a Szeged következik, hazai pályán. A negyedik hely elérése a vereség ellenére sem lehetetlen, ehhez viszont a hátralevő mérkőzéseket meg kell nyerni.