Török szakemberek a Sanatmetal-nál

Török orvosokat látott vendégül a Sanatmetal Kft. A külföldi szakemberek prezentációkon, workshopokon kísérhették figyelemmel az orvosi műszerek, implantátumok gyártási folyamatát.

Hetven orvos érkezett Törökörszágból üzemlátogatásra a Sanatmetal Kft.-hez. A gyárlátogatás célja az volt, hogy a török orvosok megismerkedhessenek a legújabb műtéti beavatkozásokhoz használt műszerekkel, implantátumokkal, protézisekkel. Az egri cég évek óta építi nemzetközi kapcsolatait, jelen van Mexikótól Kínáig. A török orvosok prezentációkon és workshopokon figyelhették meg, hogyan készülnek a legújabb orvosi műszerek, illetve megismerkedhettek az általuk már Törökországban is használt traumatológiai, csípő és térdprotézisek gyártási folyamatával.

Farkas Emese marketing igazgató, Sanatmetal Kft.:
“A mai konferencia témája egy olyan lemezrendszer, ami Törökországban különösen nagyon sikeres, hiszen alacsony készletszükségletével nagyon nagy megtakarítást hoz többek között a török kórházaknak is.”

A Sanatmetal nemzetközi kiállításokon is részt vesz, legutóbb New Orleans-ban az Amerikai Ortopéd Sebészek Kongresszusán mutatta be fejlesztéseit.