Értékelt a Jobbik

Mirkóczki Ádám megköszönte a támogató szavazatokat, és – mint fogalmazott – azt, hogy a Jobbik a legerősebb ellenzéki párttá nőtte ki magát. Hozzátette: a tisztességes kampánynak meg lett az eredménye. Most már az EP-választásokra koncentrálnak.

Hatalmas eredményt ért el a Jobbik, 130 ezer szavazóval bővült a táboruk, a 2010-es országgyűlési választásokhoz képest – hangsúlyozta Mirkóczki Ádám Egerben. A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje szerint most, hogy 20 százalék fölé emelkedett a támogatottságuk országosan, bebizonyosodott, hogy a Jobbikot többé már nem lehet kis pártnak nevezni. Hozzátette: nem csak országosan, Egerben is szép eredményt tudtak elérni.
Mirkóczki szerint az országgyűlési képviselőválasztásokon elért eredmény arra enged következtetni, hogy az ősszel esedékes önkormányzati választásokon is jól szerepel majd a Jobbik. Az EP-választásokkal kapcsolatban elmondta, most lendületből kell elkezdeni a támogatói aláírások gyűjtését, 4-5 mandátum megszerzését tartja reálisnak.