V. Junior Expo

Száz vállalkozással nyílt meg pénteken az V. Junior Expo az egri bevásárlóközpontban. A fiatal vállalkozók két napos nemzetközi kiállításán technológiai fejlesztéseket, különleges termékeket és szolgáltatásokat ismerhet meg a közönség. A cégek önálló, egyedi standokon mutatják be tevékenységeiket.

Az Egri Vitézlő Oskola vitézeinek közreműködésével nyitották meg pénteken az V. Junior Expo – Fiatal vállalkozók nemzetközi szakkiállítását az egri bevásárlóközpontban. Az Agria Universitas Egyesület szervezésében száz kiállító érkezett Egerbe, többen a határokon túlról. A megnyitón elhangzott: a mostani fiatal vállalkozók alkotják 10 év múlva a gazdaság súlypontját. A 35 év alatti vállalkozók önálló standokon mutatkoznak be a nagyközönségnek saját fejlesztésekkel, technológiákkal vagy termékekkel.
Az V. Junior Expo a fiatal vállalkozók számára verseny is, szakmai zsűri értékelése alapján a legjobb kiállító New Yorkba utazhat. A tavalyi győztes, Fejérdy Zsófia idén a zsűriben kapott helyet.

A Junior Expo kísérőprogramjaként a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a szakmai vizsga előtt álló diákok versenyét és kiállítását rendezi, a legjobbakat pénteken ünnepélyes keretek között díjazták. A pályamunkák szombaton, az expó ideje alatt megtekinthetők a bevásárlóközpontban.