Idén nem lesz Eger Rallye

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség január végén közzétett 2014-es versenynaptárában Eger, mint helyszín, csak egyszer szerepel. Szeptember közepén a drift szakág városi versenye ismét városunkban lesz, viszont a rali idénynyitó most Miskolcra került. Eger itt nem szerepel a versenyhelyszínek között.

2004-től 2011-ig minden évben volt Eger rallye. 2012-ben viszont elmaradt az egri idénynyitó. Ez a két évvel ezelőtti helyzet most újra megismétlődik. A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség január végén tette közé az egyes szakágak versenynaptárát. A Rally címszó alatt idén nem Egerrel, hanem Miskolccal kezdődik a versenyek sora március 28. és 30. között. A város részéről arról tájékoztattak, hogy ezzel kapcsolatban a szervezők nem keresték meg Egert, nem történt egyeztetés az idei versenyről. A szervezőket megpróbáltuk elérni, eddig sikertelenül. Erre az évre egyébként kilenc verseny kapott helyet a listán.
/ATM drift a hírből/
Ha rallye nem is, de drift ismét lesz. A tavalyi bemutatkozás jól sikerült, a városi verseny sok érdeklődőt vonzott Egerbe. Szeptember 12-13-án a magyar profi bajnokság utolsó előtti versenyhétvégéjén ismét Egerbe várják a legjobb hazai drift pilótákat és autóikat.