Női röplabda NB II: Eger – Eger 3-0

Ismét Eger – Eger mérkőzést, vagyis városi derbit rendeztek a női röplabda NB II-ben. Ősszel öt szettben, most viszont három játszmát követően nyert a Grape Vital SE Eger. A bajnokság március elején folytatódik.

Ez olyan meccs volt, ahol biztos, hogy Eger győz – a női röplabda NB II-ben városi derbi volt a hétvégén. Az alapszakasz második körének zárásaként ezúttal a Grape Vital volt a pályaválasztó. A találkozó helyszíne az EKF Gyakorló Bartók téri iskolájának tornaterme volt. A két csapat első, őszi mérkőzésén az itt narancs mezben játszó Grape Vital nyert 3-2-re. Ezen az összecsapáson az összeszokottabban mozgó hazaiak nem sok esélyt hagytak az Agriának. Izsákék mindhárom szettet könnyedén nyerték 15, 19 és megint 19 pontot engedélyezve a VIKSZ Agria RC Egernek.
Ezzel eldőlt, hogy a harmadik kör előtt a Grape Vital a hetedik, a VIKSZ Agria pedig a nyolcadik, utolsó a Keleti csoportban.
A harmadik kör sorsolása március 3-án lesz. Az eredmények ismeretében a nyolcadik VIKSZ Agria RC Eger valószínűleg Szegeden, a hetedik Grape Vital pedig Debrecenben kezd.