Cipősdobozba csomagolt ajándékokat vár a Baptista Gyülekezet

Idén is elindította cipősdoboz akcióját a Baptista Gyülekezet Egerben. A cipősdobozokba most is olyan ajándékokat várnak, amelyekkel szebbé tehetik a szegény sorsú gyermekek karácsonyát. A gyűjtés december 18-ig tart, a szeretetcsomagokat egri gyerekek között osztják majd szét.

Így is összeállíthatunk például egy ajándékokkal teli cipősdobozt. Ez a csomag egy 4 és 6 év közötti kislánynak készült. De kerülhet a dobozba sok minden más is. A fiúknak kisautó vagy legó, a lányoknak baba vagy plüssfigura. Az egri baptista gyülekezet azt kéri olyan ajándékokat válasszunk, amelyeknek valóban örülnek a gyerekek. A csomagokat érdemes nem és életkor szerint összeállítani. A baptisták azt kérik, hogy a cipősdoboz alját és tetejét külön csomagolják be az adományozók és írják rá a dobozra, hogy milyen korú és nemű gyermeknek szánják. Idén az önkormányzat is a kezdeményezés mellé állt. A cipősdobozokat tehát az egri gyerekek kapják meg, a csomagokat a Dobó téren osztják majd ki. Tavaly 350 ajándékkal teli cipősdoboz gyűlt össze Egerben. A baptisták idén is legalább ennyi gyermek karácsonyát szeretnék szebbé tenni.

A cipősdobozokat az egri Baptista Gyülekezet Imaházában a Deák Ferenc utca 9. szám alatt vagy a TV Eger szerkesztőségében lehet leadni december 18-ig.